POREČ LARIX j.d.o.o.
Opis djelatnosti
Mi smo trgovačko društvo Poreč Larix iz Poreča, a bavimo se obnovom postojećih prozora i balkonskih vrata novim i modernim termoizolacijskim staklima, novim silikonskim brtvama i novim okapnicama.

Ovaj sistem montaže novih stakala pomoću specijalnih PVC profila se javio kao alternativa zamjeni kompletne stolarije i to, uglavnom, u slučajevima gdje je konstrukcija stare stolarije još uvijek kvalitetna. Ne morate mijenjati stare prozore samo zato što ne brtve, a imaju slabe termoizolacijske parametre.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Zamjena starih stakala na drvenoj ili PVC stolariji, izvodi se specijalnim PVC profilima. Stakla je potrebno zamijeniti i na novim prozorima ukoliko se rose, magle ili je vidljivost kroz njih oslabljena na bilo koji drugi način.

Ovaj sustav renoviranja stolarije omogućuje vrlo brzo, efikasno i financijski dostupno poboljšanje tehničkih parametara već postojeće stolarije. Ova metoda je posebno pogodna za renoviranje povijesnih zgrada na kojima je potrebno zadržati postojeću stolariju.

Postupak se izvodi bez zahtjevnog odstranjivanja starog zastakljenja. Kod prozora „krilo na krilo" ostaje postojeće unutarnje staklo u okviru i eventualno prozorska prozorska roleta. Ugradnjom dodatnih, kvalitetnih silikonskih brtvi, ova metoda je vrlo efikasna i financijski vrlo prihvatljiva.

Štoviše, izvodi se bez bilo kakvih građevinskih intervencija (rušenje, popravci...), te u bilo koje doba godine, u vrlo kratkom vremenu i na licu mjesta.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi