ELBA ELEKTROMATERIJAL
Opis djelatnosti
Naša specijalnost je rasvjeta, možete pronaći rasvjetu za vanjsko i unutarnje uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od plafonjera, lustera, visilica, reflektora i halogenih svjetiljki do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih i dječjih lampi zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz naše ponude možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom stilu. U našoj ponudi možete pronaći i brodsku rasvjetu. Zastupnici smo talijanskog proizvođača rasvjetnih tijela Francolight.

Svoju ponudu upotpunjujemo i elektroinstalacionim materijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice, prekidače, utikače, električne kabele i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija kako u domaćinstvu tako i u industrijskoj primjeni.

U programu bijele tehnike nudimo izbor proizvođača Whirlpool, Candy, Electrolux, Gorenje. Osim toga nudimo i širok izbor malih kućanskih aparata.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
ELBA - Elektromaterijal na preko 300 m2 prodajnog prostora, te 500m2 skladišnog prostora nudi svojim kupcima širok asortiman elektromaterijala. Nalazimo se u Puli na adresi Stiglicheva 20, pokraj HAK-a. Tvrtka je sa radom započela 1991.g.

Što se našeg poslovanja tiče, vrlo smo fleksibilni, posebno kada je u pitanju plaćanje, gdje su moguće odgode, sindikalni krediti, plaćanje čekovima, karticama... Na Vaš zahtjev kupljenu robu dostavljamo u Vaš stan.

Radno vrijeme nam je također podređeno kupcima svih profila. Naša vrata otvorena su vam svaki dan od 08.00 do 20.00, a subotom od 08.00 do 13.00.

Posjetite nas bez obzira na kupnju, ako ne trebate ništa iz naše ponude, dođite u razgledavanje!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi