MAPA-3 d.o.o.
Opis djelatnosti
Ekskluzivni zastupnici ALU i PVC stolarije renomirane varaždinske tvornice Marlex za područje srednje i južne Dalmacije te Zagreba. Tvornica Marlex predstavlja tržištu svoje proizvode u njemačkom Aluplast profilu koji je u samom vrhu po kvaliteti i prisutnosti na tržištu. Svi proizvodi su visoke klase, a uz njih dolaze i svi potrebni certifikati koji svjedoče o njihovoj kvaliteti.

Prodaja tendi Shadelab, talijanske tvrtke, u samom su vrhu ponude u svijetu. Svoju reputaciju opravdavaju visokom kvalitetom, modernim dizajnom i prisutnošću na gotovo svakom bitnom tržištu. Njihovi smo ekskluzivni i ovlašteni zastupnici za područje cijele Republike Hrvatske. Proizvodi se odlikuju vrhunskom kvalitetom i velikim izborom tekstila para tempotest, senzornim motorima renomiranih brandova Somfy i Master.

Zastupamo i tvornicu 100AL iz Rijeke, čije proizvode - unutarnja vrata, također možete pronaći u našim salonima. Kvalitetna i trajna rješenja ove tvrtke će Vas zasigurno oduševiti. Vrata su od troslojnog panela s pojačanjima za okove, s vratnim krilima debljine od 44 milimetra, te dovratnicima pd 42 milimetra.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće Mapa-3 d.o.o. iz Šibenika jedno je od najbrže rastućih poduzeća u Hrvatskoj, što dokazuje sposobnost i entuzijazam koji vlada u samoj organizaciji. Mapa-3 svoje početke bilježi 1992. godine kao poduzeće registrirano za računovodstvene usluge, sve do 2000. godine, kada svoje poslovanje širi na usluge u turizmu, maloprodaji i niskogradnji.

U sektoru turizma bilježimo zavidne rezultate s luksuznim apartmanskim vilama u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U maloprodaji smo razvili mrežu trgovina sa širokim izborom informatičke opreme, kućanskih aparat i ostalih elektroničkih uređaja. U niskogradnji također bilježimo zavidne i kvalitetne rezultate priznate na tržištu.

Zadnji veliki pothvat tvrtke je širenje poslovanja i otvaranje prodajno-izložbenih salona ALU i PVC stolarije, tendi, unutarnjih i blindo vrata te garažnih vrata. Naši saloni pokrivaju dva različita područja Splitsko-dalmatinske županije, te su vezani za poznate shopping centre - Emmezeta u Kaštel Sućurcu te City Center One u Splitu. Nedavno je otvoren salon u Zagrebu u City Center One East.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi