OBRT ZA UGRADNJU I MONTAŽU NAMJEŠTAJA "MLADEN BUDEN"
Opis djelatnosti
Izrađujemo sve vrste namještaja: kuhinje, dnevne sobe, sve vrste običnih, ali i ugradbenih ormara, dječje sobe, kupaonski namještaj, uredski namještaj, klizne stijene, stolovi, prozore, vrata, stubišta, rukohvate, balkonske ograde, uredski namještaj te namještaj za opremanje laboratorija i tehnoloških cjelina.

Materijali različitih vrsta: JAF Hrvatska, iverali FUNDER, EGGER, KAINDL, furnirani iveral, iveral u foliji, mediapan, medijapan u foliji, sibu ploče, lakobel, masivno drvo, masivni namještaj od svih MOGUĆIH vrsta drveta; staklo (bistro, satinirano i pjeskareno); okovi SCHACHERMAYER Hrvatska, BLUMM, GRASS, HETICH, RAUM PLUS. Na raspolaganju Vam je i veliki izbor ručkica, okvira, dodataka poput izvlačnih košara, izvlačnih utičnica, rješenja za kuteve (magic corner, le mans, okretne košare i dr.).

Projektiranje, dolazak na izmjere i izrada tlocrta te bokocrta, savjeti, pomoć pri izboru materijala, pomoćna je logistika da izaberete ono što najviše izražava Vaš osobni stil, stvarne potrebe i trenutne mogućnosti.

Restauracije drvene stolarije i namještaja u dvorcima, spomenicima kulture, privatnim starim objektima te obnova drvenih kuća i sjenica. Radimo također i kao suradnici u projektu, a radovi se mogu naručiti i pojedinačno.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
U 70 godina dugoj tradiciji obrade drveta i već genetsko poznavanje “drvta u dušu” i mogućnosti koje drvo pruža, naša se obiteljska tvrtka, sada možemo reći, generacijama naučila kako da od mogućnosti koju pruža drvo, Vama pomogne da kroz svoj izražaj dobijete željeni namještaj, prozor, vrata.

U protekle 4 godine rada u Hrvatskoj brižno se njeguju poslovne veze i suradnja sa Europskim partnerima kako biste upravo Vi mogli imati vrhunsku uslugu. Brižno se vodi računa o trendvima na tržištu i pravcima razoja ove djelatnosti. Kontuinirano usavršavanje i traženje uvijek novih ideja i izazova.

Tehnički opremljeni za najzahtjevnije narudžbe, a spretnost, kreacija i nasljeđeni talent, uz sve navedeno, omogućuju Vam da svoje zamisli ne odbacujete, nego ih prepustite onima koji znaju izvesti upravo ono što biste željeli.

U suradnji sa Vama, ili samostalno tražimo najbolja rješenja za Vaš životni i radni prostor. Od ideje do realizacije brinemo za Vas u skladu s Vašim zahtjevima i našim dugogodiišnjim iskustvom u području dizajna.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi