GIGANT d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja, prodaja i ugradnja PVC stolarije.

Proizvodno područje koje Gigant pokriva obuhvaća širok raspon, od prozora i vrata preko roleta i grilja, kliznih i harmo stijena do zimskih vrtova i fasadnih sustava ALUFusion - jedinstven spoj aluminija i PVC-a.

Poduzeće Gigant vam nudi veliki izbor prozorskih sustava, s raznovrsnim dizajnom i kombinacijama koje će ispuniti sve želje i najzahtjevnijih projektanata i kućevlasnika.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Vrhunski sustavi profila i opreme sami po sebi nisu dovoljni za izradu vrhunske stolarije. Izbor pravog proizvođača prozora i profesionalna ugradnja podjednako su važni. Formula za uspjeh je savršen spoj tehnologije i krajnje izvedbe. Sustav profila globalnog lidera u branši, njemačke tvrtke Kömmerling, u kombinaciji s umijećem, stručnošću i iskustvom specijalista tvrtke Gigant d.o.o. garancija su za izvanserijske rezultate - funkcionalne i estetske.

Gigant Vam daje sve što Vam je potrebno za Vaše neusporedive individualne prozore: svaki zamislivi oblik i podjela prozora. Velika raznovrsnost boja i dekora. Prečke - postavljene na površinu ili smještene unutra, između izolacijskog ostakljenja. Dopadljive ručke. Od standardnih ostakljenja, preko specijalnih do reflektirajućih i reljefnih stakala, npr. Za kupaonice i kućna vrata gdje su pogledi nepoželjni.

Kvalitetu naših proizvodnih procesa potvrđuje i certifikat ISO 9001:2008, a ispunili smo i uvjete za CE oznaku što znaći da je proizvod sukladan sa smjernicama EU i odgovarajućim Europskim normama.

Kontaktirajte nas!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi