TIHOMAR NEKRETNINE
Opis djelatnosti
Procjena nekretnina za potrebe poslovnih banaka. Uz poslove procjena nekretnina, djelatnost tvrtke su i vještačenja na području građevinske struke (sudska građevinska vještačenja, građevinska vještačenja za potrebe drugih tvrtki), stručni i financijski nadzor u graditeljstvu, izrada etažnih elaborata, poslovi u sklopu legalizacije nezakonito izgrađenih građevina, izrada natječajne dokumentacije za radove u graditeljstvu, a radimo i na području prometa nekretninama.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka je osnovana 2003. godine. Na svim ovim poslovima imamo višegodišnje iskustvo, a za poslove projektiranja i nadzora imamo Ovlaštenog inženjera građevinarstva. Naručitelji naših usluga su banke, leasing kuće, odvjetnička društva, razne tvrtke i fizičke osobe. Sudska imenovanja imamo za područje Županijskog suda u Zagrebu i Županijskog suda u Sisku.

U našim djelatnostima radimo na području Zagreba i Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Krapinsko-zagorske županije, Varaždina i okolice, Križevaca i okolice, Slavonskog Broda. Prema potrebi, i dogovoru, radimo i na ostalim područjima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi