SEDLAR d.o.o.
Opis djelatnosti
Inox i crna bravarija, izrada alata (ograde, stepeništa, konstrukcije), strojna obrada metala (CNC glodanje, tokarenje, brušenje, poliranje, urezivanje navoja; rezanje i savijanje limova; usluge excentar i hidraulične preše, zavarivanje), proizvodnja (nosači polica, kutnici, napinjači žice, rukohvati, sustavi za klizna vrata, okov za ograde, okov za centralno grijanje, ankeri).

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Sedlar d.o.o. je bravarski obrt. Od 1990. godine nastavlja obiteljsku tradiciju dugu 30-tak godina. Trenutno imamo 6 zaposlenih djelatnika koji su specijalisti u svojoj branši.

Klijenti koji nam ukažu svoje povjerenje, odlučili su se za stručan i iskusan tim vještih i sposobnih ljudi, čija je osnovna zadaća da u predviđenom roku izvrše sve radove i do najmanjih detalja.

Ono što nas čini sretnima i što nam je najveća nagrada i podstrek, je da i nakon završetka posla klijenti mogu još dugi niz godina s ponosom reći da su radove povjerili upravo našem obrtu. Stoga se trudimo da na svakom slijedećem pothvatu upravo to i postignemo.

Radove možemo izvesti, osim Zagreba i šire okolice, prema potrebi i na području cijele Hrvatske pa i šire.

Nadamo se da ćemo Vam olakšati prilikom donošenja vrlo bitne odluke, stoga Vam stojimo na raspolaganju, te se unaprijed veselimo budućoj poslovnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi