TEXO TRGOVINA d.o.o.
Opis djelatnosti
Osnovna djelatnost je veleprodaja raznih vrsta samoljepljivih traka, folija i brtvila za vrata i prozore, a posebno izdvajamo program zaštitnih krep traka i traka za pakiranje: zaštitne krep trake, zaštitne PVC trake, mrežaste ljepljive trake, traka od staklenih vlakana, zaštitne folije, trake za pakiranje, trake za pakiranje - jumbo role, trake za pakiranje - uzdužno i poprečno ojačane, American Duct Tape, obostrano ljepljive trake EXTRA, obostrano ljepljive trake NORMAL, gumena brtvila E-profil za prozore i vrata, gumena brtvila P-profil za prozore i vrata, spužvasta brtvila za prozore i vrata, protuklizne trake "Safety-Grip", sanitarne trake, speedy mask, protuklizne trake "Aqua-Safe", protuklizna traka "Glow In The Dark", elektroizolacijske trake.

Novi proizvodi: zaštitne krep trake, zaštitne PVC trake, zaštitne folije, sanitarne trake.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Osnovani smo 28.veljače 2002. g. sa sjedištem u Samoboru. Tijekom proteklih godina predanog rada razvili smo se u vodećeg distributera samoljepljivih traka u Hrvatskoj, što je dovelo do osnivanja TEXO branda početkom 2007. godine. TEXO trake i folije proizvode renomirane europske tvrtke što je jamstvo kvalitete.

Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju potreba kupaca, TEXO trake danas se koriste u profesionalnoj i u kućnoj djelatnosti.

Visoka profesionalnost, mobilnost i timski rad omogućuju da TEXO proizvodi u vrlo kratkom roku budu na policama u više od 400 trgovina boja i lakova, skladišta građevnog materijala i trgovačkih centara diljem Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi