IVETA d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i ugradnja PVC i ALU stolarije različitih oblika i boja: prozori, vrata (ulazna i balkonska), ukrasni paneli za vrata, rolete, grilje, klizne stijene, harmo stijene, zimski vrtovi.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Iveta je obiteljska tvrtka osnovana 1992. godine u Bjelovaru. U dva desetljeća uspješnog poslovanja proširli smo svoje poslovanje u Hrvatskoj i regiji. Proizvodi i usluga najviše kvalitete stekli su priznanje tisuća zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje pustivši nas u svoj dom. Upravo su zadovoljni zaposlenici i klijenti najveća snaga naše tvrtke. Svojim primjerom obitelj Peček je u Ivetu ugradila vrijednosti na kojima danas počiva tvrtka.

Iveta je vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata te srodnih proizvoda, koji za cilj imaju unapređenje kvalitete života ljudi, zaštitu okoliša i uvođenje novih trendova na hrvatsko i regionalna tržišta. Visoka mjerila u kvaliteti izvedbe, cijelovitost usluge i inovativni proizvodi karakteristike su našeg branda, koji je izgrađen oko naših zadovoljnih kupaca: malih obitelji i velikih korporacija.

S jasnom vizijom Ivete kao regionalnog lidera, kontinuirano ulažemo u kreativne proizvode, nove tehnologije i znanje naših zaposlenika kako bismo nadišli očekivanja naših klijenata i zaradili njihovo doživotno povjerenje.
Reference
U 20 godina pomogli smo izgraditi tisuće objekata: od obiteljskih kuća i vikendica, stambenih zgrada i hotela, do industrijskih postrojenja i gospodarskih objekata. Izdvojili smo neke reference koje vam mogu dočarati opseg i vrstu naše usluge.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi