ACQUAMARIN d.o.o.
Opis djelatnosti
Već 25 godina se bavimo obradom i pročišćavanjem vode, a naše aktivnosti su prvenstveno usmjerene na postrojenja u turističkom sektoru (uključujući pripremu vode za bazene), industrijska postrojenja (uključujući pripremu vode za energane i rashladne tornjeve), te na postrojenja za bolničke i laboratorijske namjene.
 
Samostalno ili uz suradnju sa partnerima dizajniramo kompletna postrojenja i izvodimo radove montaže, po sistemu "ključ u ruke".
 
Ponosni smo zastupnik za Hrvatsku renomirane škotske kompanije Dryden Aqua Ltd, koja proizvodi inovativno aktivirano filtersko punilo AFM®ng - neusporedivo učinkovitije punilo u odnosu na kvarcni ili stakleni pijesak.
 
AFM®ng (Aktivirano Filtersko Punilo nova generacija) se primjenjuje u filtraciji:
- bazenske vode - javnih, hotelskih i malih privatnih bazena
- tehnološke i procesne vode u industriji
- bazenske vode u akvakulturi
- bazenske vode u zoološkim vrtovima
- vode u akvarijima
- pitke vode - javnih i privatnih vodocrpilišta
- biološki pročišćene otpadne vode
 
Naš program uključuje sljedeće linije proizvoda:
- Bazenska tehnika: filteri sa AFM®ng punilom, kemikalije, sustav za autonomno upravljanje bazenom, dozirne pumpe, FLOWVIS® mjerači protoka, Besgo ventili za protustrujno ispiranje…
- Demineralizacija i dekarbonizacija
- Omekšavanje: jednostruki omekšivači, dvostruki omekšivači, trostruki omekšivači...
- Filtracija: filteri sa AFM®ng punilom, filteri sa aktivnim ugljenom, deferizatori, samoispirajući filteri, multimedijski filteri, zamjenski filteri i dijelovi…
- Membranska filtracija: reverzna osmoza, nanofiltracija, ultrafiltracija
- Elektrodeionizacija (EDI)
- Dezinfekcija i oksidacija: UV sterilizatori, sustavi za proizvodnju oksidansa, sustavi za doziranje natrijevog hipoklorita
- Obrada otpadnih voda: BioMicrobisc Inc. - uređaji i postrojenja za kućanstva, manja naselja i komercijalni sektor / SFC GmbH - postrojenja za komunalne i industrijske otpadne vode
- Rashladni tornjevi
 
Naš program uključuje slijedeće grupe usluga, za obradu svih vrsta voda:
- izradu projektnih zadataka i natječajne dokumentacije
- izradu tehnoloških i idejnih rješenja
- dizajniranje konfiguracije postrojenja
- rekonstrukcije, dorade i popravke raznih postrojenja i uređaja u korištenju
- tekuće i investicijsko održavanje naših postrojenja i postrojenja drugih izvođača
- konzultantske usluge za sva tehnička pitanja
 
Montažu svih uređaja i postrojenja iz našeg programa vrše naši monteri i to samostalno ili po potrebi uz prisustvo i sudjelovanje naših inženjera.
 
Servisna služba je organizirana za cijelo područje RH i spremna je promptno reagirati u svim situacijama. Za sve korisnike kojima je funkcionalnost postrojenja za obradu vode neophodna za normalno odvijanje tehnološkog procesa osigurana je servisna podrška 24/7 tijekom 365 dana godišnje i izlazak interventne ekipe na Lokaciju u roku 4-6 sati od poziva.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Acquamarin je prisutan na tržištu obrade voda od 1999. godine i jedno smo od prvih poduzeća u Hrvatskoj koje se počelo baviti tim zahtjevnim tržišnim segmentom. Tijekom tog vremena završili smo značajne projekte koji su obogatili našu referentnu listu. Sjedište poduzeća i centralno skladište nalaze se u Rijeci.

Voda je danas u cijelom svijetu najvažniji resurs, a od kvalitete upravljanja tim resursom ovisi kakvu kvalitetu vode i okoliša ćemo ostaviti budućim generacijama.

Acquamarin nudi kompletna rješenja upravljanja tehnološkim, pitkim, morskim i otpadnim vodama - od "uzimanja" vode iz prirode, do ponovnog vraćanja iskorištene vode natrag u prirodu u potpuno čistom stanju.

Centralni servis se nalazi u sjedištu poduzeća u Rijeci, a cijelo područje RH pokrivamo sa mrežom dugogodišnjih poslovnih partnera koji samostalno ili uz prisustvo našeg nadzornog inženjera obavljaju sve potrebne radove montaže opreme, kao i tekućeg i interventnog održavanja iste. Za tekuće održavanje industrijskih postrojenja i velikih bazena, kao i za hitne intervencije na njima, na teren izlazi stručni servisni tim Acquamarina iz Rijeke.

Na istrošenim/oštećenim elementima postrojenja u našoj radionici vršimo strojnu obradu.

Skladište rezervnih dijelova je opskrbljeno sa svim vitalnim dijelovima za rad tipskih uređaja i postrojenja, što omogućuje brzu isporuku i otklanjanje kvara u najkraćem roku.

Za praćenje rada svih naših uređaja i postrojenja u korištenju, razvili smo software za praćenje njihove funkcionalnosti i automatsko kreiranje obavijesti o preporučenim intervalima tekućeg održavanja i opsega zahvata istog. Sukladno tim automatski generiranim obavijestima redovno izvješćujemo sve naše kupce o potrebi tekućeg održavanja njihovog uređaja ili postrojenja.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi