WELTPLAST d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka Weltplast d.o.o. je prva tvrtka na ovom području koja već duži niz godina posjeduje cjelokupnu tehnologiju za recikliranje polimernih materijala, čime je značajno pridonijela zaštiti i očuvanju okoliša, te pokrenula aktivnosti na uvođenju međunarodnog sustava za zaštitu okoliša ISO 14001.

Vodeća smo tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala (PE i PP). Proizvodimo: vodovodne cijevi, plinovodne cijevi, PP cijevi i spojni elementi za kućnu kanalizaciju, polietilenska ambalaža, polietilenske folije, program za poljoprivredu, biorazgradive vreće.

Prodaja rabljenih strojeva za plastične proizvode i njihovih dijelova: ekstruderske linije (folija), strojevi za varenje, strojevi za tisak, strojevi za regeneraciju otpada.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Ambiciozni planovi na programu daljnjeg razvoja cijevi za vodovod, vanjsku i kućnu kanalizaciju, te sistema natapanja i agrofolija u poljoprivredi, koji su posve ostvarivi zahvaljujući kompjuteriziranoj opremi i visokoj stručnosti kadrova, čime je osigurana i vrhunska kvaliteta prepoznata kod velikog broja kupaca.

- vodeća tvrtka u završnoj preradi polimernih materijala (PE i PP)
- godišnje proizvodnja - 5 500 tona
- rezultati dvadesetak posto iznad europskih normi (u tonama po zaposleniku).
- izuzetno visoka kvaliteta proizvoda koja Weltplast u treće tisućljeće uvodi kao pojam za vrhunsku kvalitetu.

Kontrola kvalitete:
Kontinuirana kontrola kvalitete i visoka preciznost procesa extrudiranja, korištenje najkvalitetnijih materijala, suvremeni ispitni laboratorij te kvalificirano osoblje garancija su besprijekorne kvalitete Weltplastove palete proizvoda.

Ispitni laboratorij opremljen je uređajima za kontrolu kvalitete sirovine i proizvoda, kao i kratkotrajno i dugotrajno ispitivanje prema zahtjevima ISO-a, EN-a, DIN-a i DVGW-a. Stvarna briga o kvaliteti potvrđuje se i ispitivanjima u neovisnim, kontrolnim, ovlaštenim laboratorijima.

Nagrade i certifikati:
Jedna od najvažnijih razdjelnica između posuške tvrtke i njezine konkurencije jest izuzetno visoka kvaliteta proizvoda koja Weltplast u treće tisućljeće uvodi kao pojam za vrhunsku kvalitetu. Obol tom visokom tržišnom ugledu sigurno je dao i Weltplastov Quality Sistem zasnovan na međunarodnom standardu ISO 9001.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi