DRVOSTIL EKSKLUZIV d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja i plasman: sobna vrata sa i bez dovratnika, masiva i furnirana, stilska, bojana po RAL-u, te prodaja i ugradnja stolarije u kombinaciji aluminij-drvo na području Republike Hrvatske. Tim naših stručnjaka besplatno uzima izmjere na Vašem objektu bez obzira na kupnju, a nudimo i montažu svih naših proizvoda, mogućnost kombiniranja sa staklom i umecima stakla, uz veliki izbor boja. Unutarnja sobna vrata mogu biti izrađena s ravnim štokovima ili zaobljenim štokovima, u različitim vrstama prirodnih furnira.

U ponudi imamo i građevinsku stolariju u kombinaciji aluminij-drvo proizvođača WINDOR čiji smo generalni zastupnici. Na unutarnju stolariju ugrađujemo kvake marke HOPPE.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka DRVO-STIL osnovana je 2000. godine, a bavi se izradom i doradom stolarije po mjeri. Početkom 2008. godine osnovali smo kćer-tvrtku DRVOSTIL EKSKLUZIV d.o.o. čija je primarna djelatnost prodaja i plasman sobnih vrata s dovratnicima i bez dovratnika masivnih i furniranih, stilskih, bojanih po RAL-u, te prodaja i ugradnja stolarije u kombinaciji aluminij-drvo na području Republike Hrvatske. Tim naših stručnjaka besplatno uzima izmjere na Vašem objektu bez obzira na kupnju, a nudimo i montažu svih naših proizvoda. Naša nova poslovnica i izložbeni prostor nalazi se u Sesvetama u Zagrebačkoj ulici na broju 56.

Profesionalnost, kvaliteta i tradicija najvažnije su karakteristike tvrtke DRVOSTIL EKSKLUZIV. Uz spoj tradicije i kvalitete, važna je karakteristika naših vrata privlačan dizajn te mogućnost kombiniranja sa staklom i umecima stakla, uz veliki izbor boja. Unutar programa postoji nekoliko različitih linija vrata od kojih se svaka na svoj način ističe ljepotom, jednostavnošću, masivnošću drva, ali i modernim izgledom te se mogu uklopiti u svaki interijer. Unutarnja sobna vrata mogu biti izrađena s ravnim štokovima ili zaobljenim štokovima, u različitim vrstama prirodnih furnira, te u svim RAL bojama.

U ponudi imamo i građevinsku stolariju u kombinaciji aluminij-drvo proizvođača WINDOR čiji smo generalni zastupnici. Vanjska strana ovoga prozora izrađena je od aluminija koji je otporan na sve vremenske uvjete, a unutarnja je strana prozora izrađena od drva koji daje toplinu i prirodnu ljepotu svakom prostoru.

Spoj drvenoga dijela i aluminijskoga produžuje vijek trajanja stolarije i dobar je izolator od topline, hladnoće i buke, a ujedno postaje dio Vašega namještaja jer se izvanredno uklapa u sve stilove. Također uz ovu vanjsku stolariju nudimo rolete sa i bez elektromotora, te aluminijske grilje.

Na unutarnju stolariju ugrađujemo kvake marke HOPPE - europskoga lidera u proizvodnji i razvoju kvaka za vrata i prozore koji nude kvalitetu po prihvatljivim cijenama. U bogatoj ponudi dizajniranih kvaka možete pronaći odgovarajući materijal, boju i oblik, ali i rješenje koje će u potpunosti odgovarati Vašem životnom stilu.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi