BE-POL d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i prodaja: vanjski i unutarnji kamini, roštilji, žardinjere i vaze, fontane, dvorišne i balkonske ograde, vrtne pipe, stolovi, klupe i sjenice, vrtne figure, stupovi, kape za dimnjake.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće BE - POL d.o.o. bavi se 20 godina izradom vanjskih kamina, vaza, ograda i ostale betonske galanterije te i proizvodnjom unutarnjih kamina.

Kamini su izrađeni na bazi kvalitetnih ložišta La Nordica, Palazzetti, Piazzetta.

Kamini BE - POL izrađeni su kao zasebne grijaće jedinice.. Klasični kamini obloženi su izvornim hrvatskim kamenom, dok moderni kamini, oštrih linija, su od vatrootpornih knauf ploča s izolacijom ili kompletno izrađeni od šamotnih ploča.

Kamini BE - POL izrađuju se i biraju kataloški ili prema željama kupaca.

Uz toplinu vatre, u hladnim zimskim večerima ljudi su se oduvijek rado okupljali i razgovarali. Kamin je smješten u prostoriji gdje obitelj najviše boravi te daje osjećaj opuštenosti i zadovoljstva.

Prilikom odabira kamina i njegovog pozicioniranja, izbor kamina je neograničen. Kamin možemo podjednako dobro smjestiti u dnevnoj, spavaćoj ili radnoj sobi.

Kamini BE - POL mogu raditi na drva ili na plin, a po potrebi kamin se može priključiti i na instalaciju centralnog grijanja.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi