WINDOR d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka WINDOR® od osnutka 1992. godine razvija vlastite prozorske profile od aluminija i drva. Naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije toplinske, atmosferske i zvučne izolacije koji se propisuju za niskoenergetske i pasivne objekte.

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Osnivač ove obiteljske tvrtke je Stjepan Franjić, stručnjak na području inovacija i poduzetništva. Svojim trudom i ulaganjem u prozorske drveno-aluminijske sisteme, gospodin Franjić doveo je tvrtku do veoma cijenjenoga mjesta na tržištu. Naši proizvodi distribuiraju se u više od deset zemalja diljem Europe i svijeta. Svi naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije toplinske izolacije.

Posjedujemo certifikat za sustav upravljanja prema EN ISO 9001 : 2015 koji primjenjujemo za: Razvoj i proizvodnju elemenata i gotovih proizvoda građevinske stolarije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi