SEMMELROCK STEIN + DESIGN d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i prodaja: betonski opločnici i ploče za garažne prilaze, vrtne staze, terase, pločnike, parkirališta, šetališta, trgove itd.; Cestovni i parkovni rubnjaci, kanalice, travne rešetke, vrtne ploče, betonski cvjetnjaci; Sredstva za čišćenje, održavanje i impregnaciju kamena te premazi, ljepila, pijesak i mase za fugiranje.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Kvaliteta, tradicija, inovacija, to je moto kojim se tvrtka SEMMELROCK posljednjih godina razvila od tradicionalne obiteljske tvrtke, te zadržavši svoje kvalitete, postala tvrtka kćer međunarodno vodeće i svjetski zastupljene WIENERBERGER - grupe. SEMMELROCK STEIN + DESIGN pokazuje kako prenijeti zahtjevne koncepte i "ideje velikih majstora" na površinu.

Bilo da se radi o privatnom prostoru za terase i vrtne puteve, kućnim prilazima i dvorištima ili o otvorenim površinama, kao što su pješačke zone, zaštićene kulturne zone, hoteli i trgovački centri, SEMMELROCK Vam omogućuje uređenje vrta i mogućnost da se oduševite jedinstvenom estetikom i perfektnom funkcionalnošću.

Vjerujemo u Vaše oduševljenje individualnim dizajnom i nudimo Vam materijale koji oduševljavaju. Naš kvalitetni vrhunski asortiman bogat je inovativnim pločama i opločnicima preko palisada, zidnih sistema do širokog dodatnog programa cvjetnjaka, ogradnih sistema i rubnjaka.

Prepustite se mašti i uronite u SEMMELROCK svijet.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi