TOS d.o.o.
Opis djelatnosti
Termička obrada stakla. Savinuto staklo - za građevinske objekte, rashladne uređaje, šinska vozila i brodove, ravno sigurnosno višeslojno staklo te ispupčeno, dekorirano staklo i protubalističko staklo.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Firma TOS d.o.o. osnovana je 1988. godine u Koprivnici. Vlasnik je g. Zlatko Galić, koji je svoje znanje o tehnologiji savijanja stakla stečeno u Njemačkoj prenio i u Hrvatsku. Dugogodišnje iskustvo, usavršavanje tehnologije savijanja stakla i modernizacijom opreme i strojeva, postigli smo maksimalnu kvalitetu te tako zadovoljili europske i svjetske standarde.

Odgovor na sve zahtjevnija inovativna rješenja s područja dizajna i sigurnosti u unutrašnjem i vanjskom prostoru, rezultat su visokih tehničkih i tehnoloških mogućnosti u proizvodnji te znanja i iskustva naših djelatnika.

U zajedničkoj suradnji Vaše ideje pretvaramo u stvarnost. Realizaciju visokih zahtjeva u eksternom i internom području omogućili su nam inovacije, fleksibilnosti i "know how". Osim u građevini staklo ima veliku ulogu u proizvodnji namještaja i uređenja interijera. Naš proizvodni program proteže se sve do izrade visoko kvalitetnih stakla za šinska vozila i brodove.
Reference
- Belupo; Koprivnica
- Celje - centar; Koprivnica
- Hotel Helios; Slovenija
- Phoenix trade; Rijeka
- Privatni brod; Kostrena
- Privatni brod; Punat
- Privatna villa; Zagreb
- Strojarstvo Sokač; Koprivnica
- Zlatarna Safir; Koprivnica
- Zračna luka; Split
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi