ALPOD EUROPOD d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja i montaža podnih obloga od drveta i pratećeg materijala.

Prodajni program obuhvaća: masivni gotovi parket - lakirani i neobrađeni, dvoslojni, troslojni i višeslojni gotovi parket, laminat, drvene obloge za vanjske i unutrašnje zidove, drvene fasadne obloge, furnirani podovi, drvene obloge za vanjske površine (terase, balkoni, površine oko bazena, dvorišta i vrtova), PVC vinil i linoleum u pločama, kožna podna obloga, gotovi lakirani pluto, kao i sve vrste letvica, profila, podloga i drugih materijala koji su potrebni za montažu podnih obloga (ljepila, ulja, sredstva za održavanje, pomoćni alat montiranje...)

Opširniju i bogatiju ponudu nećete nigdje naći.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Alpod d.o.o. se bavi prodajom i montažom podnih obloga od drveta i pratećeg materijala.

Tvrtka Alpod d.o.o. je najveći distributer podnih obloga od drveta u jugo-istočnoj Europi. Uz Sloveniju, preko naših poslovnica pokrivamo tržišta u Hrvatskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Italiji, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, na Kosovu i Albaniji.

Uz pomoć naših dobavljača iz Europe, Amerike i Azije brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda bogata.

U našim salonima pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu i ostale pomoćne materijale, ponudit ćemo Vam korisne savjete u pogledu montaže i održavanja. Naši parketari Vam mogu ponuditi kvalitetnu i stručnu montažu. Stručnjaci na području prodaje i postavljanja laminata i gotovih parketa.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi