PLASTFORM d.o.o.
Opis djelatnosti
Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja stiropora za toplinsku izolaciju u graditeljstvu te proizvodnja ambalaže od stiropora za primjenu u industriji i poljodjelstvu. Uz navedene proizvode izrađuju se i razni dekorativni elementi po željama kupaca te granule, krupno i sitno mljeveni stiropor za proizvodnju termo žbuka i lakih betona.

STIROPOR ZA GRADITELJSTVO:
- PLASTOPOR: stiropor, odnosno ekspandirani polistiren za izolaciju u građevinarstvu za podove, zidove, fasade i krovove.
- MATERIJALI ZA FASADU: materijali koji su potrebni za izradu kompletne fasade. Kao što su: ljepilo za lijepljenje EPS-a (univerzalno ili samo za lijepljenje), fasadna mrežica, podni profil (cokl), kutni profil ALU i PVC s mrežicom, okapni profil, pričvrsnice/tiple za eps i kombi ploče, žbuke bijele i u boji, PE folija građevinska
- DEKORACIJSKA FASADA ŠTUKATURA: prozorski profili, kamen iznad prozora, kutni kamen, podprozorski profil, profili za okapnice
- XPS PLOČE: XPS ploča, XPS ploča s preklopom, XPS fasadna cokl ploča...
- KOMBI PLOČE (za izolaciju (oplata) betonskih stupova, greda, zidova te betonskih stropova, izolacija vanjskih i unutarnjih konstrukcija): kombi ploča s EPS-om, kombi ploča s kamenom vunom
- STIROPOR GRANULE: granule (izrada lakih betona i mortova, za termoizolacijska punila, za ispune namještaja), krupno mljeveni (izrada lakih betona i mortova), fino mljeveni (kao dodatak žbukama)

KONTEJNERI ZA PRESADNICE: Kontejnere od stiropora za uzgoj presadnica s različitim brojem sjetvenih mjesta.

3D REKLAME: Izrezivanje stiropora - izrada unutrašnjih i vanjskih reklamnih elementa od stiropora za potrebe promocija, sajmova te reklama kako u interijerima tako i eksterijerima u raznim veličinama i dimenzijama.

AMBALAŽA: Izrada ambalaže iz kalupa ili rezanjem po Vašim nacrtima.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Plastform d.o.o. osnovana je 1992. godine. Postrojenje za proizvodnju stiropora je tehnički i tehnološki najmodernije u ovom dijelu Europe, velikih kapaciteta.

Svi proizvodi za toplinsku i zvučnu izolaciju atestirani su u Hrvatskoj i u Europskoj uniji, te u našem laboratoriju za tvorničku kontrolu kvalitete. U 2005. godini uveden je i sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. U 2006. godini uvedeno je C E označavanje proizvoda.

Sporedna djelatnost tvrtke je prodaja trgovačke robe kao što su XPS, KOMBI ploče, hidroizolacija i osnovni materijali za izradu fasada.

Proizvode prodajemo 85% na domaćem, a 15% na tržištu Europske unije. Uz novo proizvodno postrojenje i 20-godišnje iskustvo uprave i tehničkog osoblja na polju EPS-a, koji su pod nadzorom BVQI, odobrenog sustava za upravljanje kvalitetom, sukladnog normi ISO 9001:2000, možemo vam jamčiti najvišu kvalitetu naših proizvoda i usluga.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi