DECORA INTERIJERI d.o.o.
Opis djelatnosti
Projektiranje, proizvodnja i ugradnja: kuhinje, ugradni (ugradbeni) ormari, klizne stijene, garderobe, komode, aluminijski profili za ugradne ormare i klizne stijene. Po najvišim estetskim i ergonomskim kriterijima osmislili smo poseban dizajn profila koji vratima i kliznim stijenama daju završnu notu profinjene elegancije.

Za izradu ugradnih ormara, kliznih stijena, garderoba i komoda koristimo visokokvalitetne ekološke materijale: iveral za izradu unutrašnjosti ormara, za vrata uz iverale i pleksi, koristimo i stakla koja su opremljena zaštitnom folijom koja sprečava da se pri udarcu staklo ne rasprsne.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
MI STVARAMO PROSTOR TAMO GDJE VI TO ŽELITE!

DECORA Vam pruža kompletnu uslugu i po tome se razlikujemo od drugih! Mi osmišljavamo, projektiramo, izrađujemo, dostavljamo i montiramo gotov proizvod. Sve to u konačnici rezultira nižom cijenom, kvalitetnijim proizvodom uz znatno kraće rokove isporuke naručenoga.

DECORA je tvrtka spremna odgovoriti na sve zahtjeve današnjeg modernog tržišta. Okupljamo stručnjake koji svojim znanjem, stručnošću i višegodišnjim iskustvom mogu uspješno rješiti sve probleme vezane uz Vaš životni ili radni prostor. Uz Vašu kreativnost i naše znanje, svaki prostor biti će osmišljen lijepo i funkcionalno, moderno i praktično, jednostavno a opet posebno!
Reference
Veliki broj zadovoljnih kupaca koji u svojim stanovima ili kućama koriste naše proizvode.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi