INSTALOGRAD - PROMET d.o.o.
Opis djelatnosti
VODOVOD I ODVODNJA: Izvodimo sve vrste instalacija vode i odvodnje. Sistemi vodoopskrbe, svih vrsta i namjena. Instalacija unutarnjeg vodovoda i kanalizacije, montaža sanitarne opreme, vanjski vodovodi i kanalizacija.

GRIJANJE I HLAĐENJE: Izvodimo centralno grijanje, solarno grijanje, podno grijanje, plinske instalacije, ventilaciju i klimatizaciju.

SOLARNI SUSTAVI: Projektiramo i izvodimo sve tipove potpuno automatiziranih solarnih sustava.

KUPAONSKI PROGRAM: Kade (klasične, masažne), parne kabine, kupaonski namještaj, vodokotlići, slavine, kupaonska galanterija, sanitarna keramika, ljepila, nivelir mase, mase za fugiranje, silikoni, predpremazi i impregnacije, ostala kupaonska oprema.

ZASTUPANJE I DISTRIBUCIJA PROIZVODNOG PROGRAMA TVRTKI: Vaillant, Radson, Pino, Heimeier, Centrometal, Viesmann, Wilo, Rehau, Comisa, Rehau, Tece, Oventrop, Montkemija, Pipelife, Geberit, Kovina, Inker, Roltechnik, Dansani, Hansgrohe, Ceramica Dolomite, Laufen, Florim, Duravit, Catalano, Villeroy&Boch, Kolpa San, Omega Paneli, Jika, Hansa, Nord, Aquaestil, Did, Jacuzzi, Vitra, Inda, Ceramiche Rex, Cerim, Floorgres, Cisa.

Zahvaljujući visokoj prilagodljivosti potrebama naših kupaca, možemo vam ponuditi i ostale artikle, sukladno vašim potrebama.

NEKRETNINE: Izgradnja i prodaja stanova.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Cilj naše tvrtke je kvaliteta, a ne kvantiteta.

Tvrtka Instalograd-promet d.o.o. je nastavak obrta pod imenom "Instalograd (izvođenje instalacije grijanja, vode, plina, hlađenja) registriranog 1990. godine. Vlasnik obrta kao i direktor tvrtke Instalograd-promet d.o.o. je ing. građ. projektant i odgovorni projektant instalacija vode i odvodnje od 1978. godine.

Tijekom projektantskog rada obavljao je i dužnost nadzornog inženjera. Kao tvrtka registrirani smo 1992. godine, da bi se djelatnošću počeli baviti 1993. Prepoznatljivom korektnošću u poslovanju naša tvrtka je izvođenje instalacija vode, kanalizacije, centralnog grijanja, plina, ventilacije i klimatizacije nadopunila prodajom opreme za isto.

Tako smo već 1996. godine prvi uvoznici radijatora RADSON prepoznatljive kvalitete i danas. Naš brend su i kupaonski radijatori PINO, koji pored kvalitete ističemo i pristupačnom cijenom, te sustav COMISA koji se koristi za centralno grijanje i vodovod ,podno grijanje. Svojom kvalitetom i funkcionalnošću press sistemi i spajanja COMISA čine sustav jednostavnim i funkcionalnim sa svim atestima.

Keramičke pločice talijanske grupacije FLORIM prepoznatljive su svojom kvalitetom i dizajnom. Sve to kao i drugu kvalitetnu i dizajnersku opremu za instalacije grijanja, vode, plina te kupaonske opreme možete pogledati i kupiti u našem suvremeno opremljeno salonu koji je smješten na Slavonskoj aveniji 11, Zagreb, gdje je i sjedište tvrtke.

Također od 2005. godine na našoj drugoj lokaciji Savska Opatovina 66, Zagreb u prodajno-skladišnom prostoru možete se opskrbiti istim asortimanom robe kao i na Slavonskoj aveniji.

U tvrtci je danas zaposleno 35 djelatnika, od toga imamo 5 grupa montažera koji su opremljeni suvremenom opremom za izvođenje najzahtjevnijih instalacija iz našeg djelokruga. Naš cilj je kvaliteta i korektno obavljen posao, brzo izvođenje i prilagodba zahtjevima investitora, kako u izvođenju radova tako i u nabavci potrebnog materijala.

U skladu s tim tvrtka INSTALOGRAD-PROMET d.o.o. je 29. ožujka 2008. godine od Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva dobila suglasnost (licencu) za obavljanje radova instalacija na građevinama kojima se tvrtka i bavi.

Također tvrtka je prošla proces uvođenja certifikata ISO 9001:2008 i posjeduje certifikat kvalitete.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi