LACUNA d.o.o.
Opis djelatnosti
Lacuna grupa - Siguran i partnerski odnos s našim distributerima, u cilju zadovoljstva i povjerenja krajnjih korisnika. Internacionalna kompanija koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju, distribuciju i promociju odjeće i obuće za profesionalce.

Stručnjak na području sigurnosti, distribucija, proizvodnja, te prodaja opreme za zaštitu na radu: zaštita ruku, zaštita glave, zaštita sluha, zaštita očiju, jednokratna zaštita tijela, zaštita tijela, odjeća visoke vidljivosti, majice, košulje, kape, oprema za rad na visini, zaštita nogu. Vatrogasni aparati te ostala oprema (znakovi, cerade, ormarići za prvu pomoć).

Asortiman koji uključuje:
Lacuna WORKTIME (Odjeća, obuća i oprema za vaše radno vrijeme): Sinonim je za sigurnost i zaštitu te u svojem asortimanu uključuje kompletnu zaštitu na radu, sukladno propisanim normama i potrebama svakog profesionalca i poslodavca te kolekciju Corporate Wear - Profesionalna radna odjeća za ugostiteljstvo (radna odjeća za hotele, restorane, barove: hlače, kute, bluze, suknje, košulje, kuharske kape, kuharske pregače, kute za spremačice, hlače za spremačice, klompe, natikače, zaštitne rukavice...) i medicinu (CAREWARE - odjeća i obuća za liječnike, stomatologe, farmaceute i wellness osoblje.)

Lacuna FREETIME: odjeća i obuća namijenjena je zaštiti u svakodnevnim aktivnostima. Vrhunska kvaliteta i raznolikost materijala omogućavaju da svaku rekreaciju i slobodno vrijeme pretvorite u zadovoljstvo.

U ponudi također imamo profesionalne police, garderobne i uredske ormare različitih dimenzija i nosivosti.

Novo u ponudi:
- Razvoj, proizvodnja i šivanje specijalizirane tehničke radne odjeće za svakodnevnu zaštitu u svim uvjetima – TECASAFE® & TECAPRO® MATERIJALI
- Šivanje i proizvodnja po narudžbi za potrebe naših distributivnih partnera
- Usluga tiska, štika, amblema po narudžbi

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Siguran i partnerski odnos s našim distributerima, u cilju zadovoljstva i povjerenja krajnjih korisnika.

Dvadeset godišnje iskustvo u radu koji uključuje proizvodnju, razvoj, prodaju, distribuciju i promociju odjeće i obuće za profesionalce, osigurala nam je tržišnu poziciju jednog od najvećih distributera opreme zaštite na radu!

Kupac u središtu pozornosti. Stečeno iskustvo u godinama poslovanja omogućuje rad s profesionalnim kadrom te promptnost pri svakom kontaktu. Sa zadovoljstvom možemo konstatirati kako pristup u kojem je kupac u središtu pozornosti postaje našim zaštitnim znakom. Zajedno s Vama postali smo konkurentni na tržištu te prepoznatljivi po kvaliteti, sigurnosti, dobro razgranatoj distributivnoj mreži i prihvatljivim cijenama. Lacuna grupa poseban naglasak stavlja na sigurnost kako na radu tako i u svakodnevnim aktivnostima.

Naše osoblje tu je za Vas. Odgovorit ćemo na svaki Vaš upit i učinit ćemo sve da svaki naš kupac postane trajni partner u našem poslovanju. Svakodnevno težimo daljnjem razvoju osnovnih vrijednosti u kojima smo se prepoznali, a to su lojalnost, partnerstvo, profesionalnost, fleksibilnost, inovativnost, kreativno stvaranje, praćenje trendova i novih tehnologija, imidž i kvaliteta dok su naše usluge uvijek orijentirane prema kupcu uz individualan pristup.

Svojim poslovnim partnerima osiguravamo konkurentnost! Pratimo svaku tržišnu potrebu logističkom podrškom i stručnim osobljem te svojim poslovnim partnerima osiguravamo konkurentnost. Sigurnost i zaštita na radu, te zadovoljstvo naših partnera kako u kvaliteti, tako i u cijeni naša su briga. Razvojni planovi uključuju i snažni prodor na druga tržišta, pa smo tako prisutni osim u Hrvatskoj, na tržištu Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije s tendencijom širenja na ostala EU tržišta.

LACUNA SHOWROOM. U cilju razvoja kvalitetne i konkurentne distributivne mreže, osmislili smo Work & Free time prezentacijsku zonu. Na taj način našim distributivnim partnerima olakšan je rad i prezentacija s krajnjim korisnicima Lacuna proizvoda. Jedinstven prezentacijski prostor, na površini od 300 m2, u regionalno distributivnom centru Sv. Križ Začretje, oslikava naš idejno prezentacijski koncept.

Regionalno-distributivni centar. Smješten u Svetom Križu Začretju, prostire se na više od 4000 m2 s više od 3500 paletnih mjesta. Svaki radni dan isporučujemo robu svojim voznim parkom i uz pomoć logističkih partnera!

POSTANITE DISTRIBUTER FREETIME ASORTIMANA. Lacuna grupa osigurava svu potrebnu podršku u suradnji s novim distributivnim parterima FREETIME asortimana.Višegodišnje iskustvo u radu s odjećom i obućom za slobodno vrijeme i široka paleta proizvoda, osigurala nam je poziciju za kvalitetnu podršku našim današnjim i budućim poslovnim partnerima.

We protect you outside, you feel great inside.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi