UNITRG d.o.o.
Opis djelatnosti
Tvrtka Unitrg d.o.o. osnovana je 1994. godine u Zagrebu. U ovom dugogodišnjem radu stekli smo bogato radno iskustvo, održali visok nivo usluge i stalni napredak. Naša osnovna poslovna orijentacija su proizvodnja telekomunikacijske opreme, blister pakiranja te uvoz i distribucija elektromaterijala i rasvjete. Proučavajući potrebe tržišta i želje kupaca, u posljednjih nekoliko godina smo investirali u nove radne strojeve te proširili asortiman proizvodnjom novih linija proizvoda.

Unitrg d.o.o. je rastuća tvrtka međusobno povezanih organizacijskih jedinica proizvodnje i prodaje. Kontinuirano nastoji zadovoljiti potrebe svojih partnera i kupaca nudeći jedinstveni paket cijena, usluga i asortimana.

Za kontinuirani napredak Unitrga je zaslužan tim visoko sposobnih, kvalificiranih i motiviranih ljudi. Smatramo da su kvalitetna i otvorena komunikacija unutar tvrtke, obrazovanje i usavršavanje vještina naših zaposlenika važan preduvjet poduzetničkog uspjeha i daljnjeg razvoja. Naši napori su uvijek usmjereni na razvitak partnerskih odnosa temeljenih na povjerenju, transparentnosti i odgovornosti.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
BRIGA ZA OKOLIŠ:
Izrazito smo svjesni važnosti očuvanja energije u održivom razvoju. Kontinuirano pratimo najnovija tehnološka dostignuća u rasvjeti zbog čega smo u svoj prodajni asortiman, nakon štednih žarulja uveli i velik izbor LED rasvjetnih tijela male potrošnje el. energije. U svim aspektima proizvodnje se trudimo smanjiti iskorištavanje prirodnih resursa i energije svjesno brinući za okoliš.

FLEKSIBILNOST:
S obzirom na različite grane poslovanja, široku paletu proizvoda i brojne partnere fleksibilnost nam je ključna za uspješno poslovanje. U današnjim tržišnim okolnostima gdje dolazi do velikih strukturnih promjena, neophodno je usmjeriti pažnju na troškove poslovanja i operativnu efikasnost, a proizvodne napore usmjeriti kontinuiranom unapređenju i inovacijama. Naš tim kontinuirano razvija sposobnosti da pravodobno utječe na promjene u komponentama procesa (aktivnosti, ulazi, resursi,...) kao odgovor na promjene u poslovnoj okolini.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi