ODA MONT d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i ugradnja garažnih vrata i zaštitnih rolo rešetki, te prodaja i ugradnja brzopodiznih i senzorskih vrata, eminentnog talijanskog proizvođača Ditec, koji se nalazi u samom vrhu europske kvalitete. Od iste tvrtke, u svojoj ponudi imamo i kompletne automatike za klizna i krilna vrata, kao i parkirne sisteme. Također, zbog raznolikosti tržišta i potreba zadovoljenja našeg klijenta i njihovih želja, u svojoj ponudi imamo i asortiman tvrtki Beninca i Life.

Danas je lako pronaći željeni proizvod, uvesti ga i instalirati, ali je puno teže, ali i puno pametnije pronaći proizvođača koji će Vam proizvesti, montirati i isti proizvod održavati. Trebate li bilo kakva zaštitna ili garažna vrata, parkirne sisteme (rampe ili stupiće) - prava adresa je tvrtka O D A M O N T d.o.o.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Zbog raznolikosti tržišta uz Ditec, u svojoj ponudi imamo i asortiman tvrtki Beninca i Life.

Tvrtka ODA MONT d.o.o. osnovana je 2003. godine i specijalizirala se za proizvodnju i ugradnju garažnih vrata, sekcijskih ili rolo, kao i automatike za klizna i krilna dvorišna vrata.

Konstantno se radi na poboljšanju kvalitete proizvoda i usluge, a sve zbog zadovoljstva modernog kupca, koji je upoznat sa ponudom na tržištu i koji uvijek zna što želi. Zadovoljstvo kupaca naša je zvijezda vodilja, te naš proizvod ima idealan omjer kvalitete i cijene.

Također kontuinirano radimo na nadopuni programa, te smo nedavno započeli i sa proizvodnjom rolo rešetki, a povjerenje su nam ukazali Konzum dd, Mercator-H, Kozmo...

Naši proizvodi su tražena i vrlo konkurentna roba, koja svakako već ima svoj krug kupaca, a mi ga nastojimo konstantno širiti, što i uspijevamo, jer svake godine povećavamo prihode i broj kupaca.

Svi trgovački lanci trebaju našu robu i, kao što ćete moći vidjeti iz referente liste, neki od njih, naši su stalni kupci. Vlasnici garaža ili trgovina, također su naši česti kupci.
Reference
Naši proizvodi nalaze se i na slijedećim objektima:

- Ing - grad Grawe osiguranje
- Pevec - Jankomir, Pula, Rijeka, Koprivnica
- WTC Rijeka - Konzum, Kozmo
- WTC Rijeka - Tehnomax, Terra Nova
- Inas - invest - objekt Coca cola
- Crkva blažene Djevice Marije - Vukovar
- JGL - Rijeka
- Hotel Phoenix
- JVP Ivanićgrad
- Sila Zagreb
- Kaufland Zagreb, Slavonski brod
- Miers - Mokrice
- Mercator - Velika Gorica, Knežija, Čakovec
- Chromos - Žitnjak
- Autoput Zagreb - Split - tunel Plasina (HAC)
- Hitna pomoć Karlovac
- OŠ Kozari bok
- Dom zdravlja Ogulin
- Polet Novi Bečej - Nexe grupa
- T.R.Z.C. Sesvete
- Hotel Thalia – Lopud
- Kvarner Wiener - Zagreb
- Sanitetska kuća - Simbex Zagreb
- Ribnjak Gacka - Otočac
- OMV - Zagreb - Branimirova
- Kemgrad - Dugo Selo
- Graditelj - Dugo Selo
- Feniks kompjutori
- Bazen Mladost
- Kompleks Marjan, otok Brač
- Campus
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi