PK d.o.o. - PALFINGER KRAN
Opis djelatnosti
Proizvodnja hidrauličnih kamionskih nadogradnji i ugradnja Palfinger dizalica.

PK PROIZVODI: Rol kontejneri; Komunalni kontejneri; Prikolice za prijevoz radnih strojeva; Kamionske nadogradnje (kiperske nadogradnje – dvostrani, trostrani, half pipe te ostali modeli stražnjih kipera za vozila od 3,5 do 40,0 t brutto mase); Radne platforme (hidraulične fiksne, klizne i nagibne platforme te dodatnu opremu za vučne službe, "pauk" vozila i sl.); Nadogradnje za prijevoz trupaca; Specijalne izvedbe (izmjenjiva nadogradnja, trostrani kiper sanduk i mikser, trostrani kiper sanduk i sedlo s pomoćnom šasijom za prihvat prikolice).

ZASTUPSTVA:
- Kamionske dizalice: Palfinger AG je najveći svjetski proizvođač hidrauličkih dizalica. Proizvodni program obuhvaća mnoštvo različitih modela za svačije potrebe. Od najmanjih dizalica, PC modela, nazivnog momenta 0,8 tm pa do dizalica nazivnog momenta 117 tm, programom je obuhvaćeno više od 100 modela).
- Šumarske dizalice: EPSILON dizalice namjenjene su radu u iznimno teškim uvjetima. Koriste se u šumarstvu, industriji reciklaže i "of road" djelatnosti pri čemu se najčešće ugrađuju na traktore.
- Dizalice za reciklažu: Dizalice za reciklažu i komunalnu djelatnost izložene su posebno grubom rukovanju i u skladu s time moraju biti robusnije konstruirane od "normalnih" dizalica. S druge strane preciznost upravljanja nije odlučujući faktor prilikom utovara odnosno istovara otpada.
- Hetronic radio upravljanja: Pomoću daljinskog upravljanja omogućava se komforan rad sa strojevima npr. dizalicama, betonskim pumpama, s udaljenosti bez kabela između operatera i stroja. Na ovaj način se povećava preciznost rada sa strojem.
- Brodske dizalice; Navlakači kontejnera; Samopodizači kontejnera; Radne platforme; Utovarne rampe; Kiperske nadogradnje;
- Dodatna oprema: polipne grabilice, grabilice s dvije žlice, vilice za palete;
- Takeuchi mini rovokopači - prodaja i najam;
- HUPPI hidraulični čekići za mini i kompaktne bagere.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Generalni zastupnik Palfinger proizvodnog programa, Takeuchi mini rovokopača te Hetronic uređaja.

Poduzeće PK d.o.o. osnovano je 1996. godine. U razdoblju od 1992. do 1996. djelovalo je pod imenom "Bruggercast International". Godine 2002. poduzeće dobiva certifikat ISO 9001:2000 za proizvodnju hidrauličnih kamionskih nadogradnji. Tijekom proteklih godina etablirali smo se kao jedno od vodećih poduzeća na području Republike Hrvatske za hidrauličke strojeve i nadogradnje na vozilima. Poduzeće trenutno zapošljava 80-tak djelatnika.
Reference
Zlatna kuna 2006.g. u kategoriji srednjih trgovačkih društava, Priznanje Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva za plasman u završnicu izbora najboljih poduzetnika u 2006. godini, Zlatna medalja prva hrvatska kuna 2006.g. za najviše rezultate u poslovanju, Priznanje Gazele 2006.g. - jedan od najbrže rastućih gospodarskih subjekata od 2003. - 2005. godine s rastom prihoda većim od 20%.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi