ŠPINA d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, kamina Piazzetta, sustava za vježbanje Kinesis poznatog proizvođača Technogym, te talijanskog parketa iznimnog dizajna iz tvornice Gazzotti.

PRODAJNI ASORTIMAN:
- Podne i zidne obloge: keramičke pločice, mozaici, prirodni kamen, bazenska keramika, parket
- Kupaonska oprema: sanitarije, armature, kade i tuš kade, tuš kabine, kupaonski namještaj, galanterija, saune i turske kupelji, radijatori
- Interijer: kamini, radijatori, sprave za vježbanje
- Geberit sistemi: montažni ugradbeni elementi, tipke za aktiviranje, public program, cijevni sistemi
- Vezivna sredstva: Mapei, Benfer, PCI

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Špina djeluje na hrvatskom tržištu od 1990. godine i jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u opremanju interijera.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u razvoj djelatnika i asortimana, u više od 20 godina postojanja tvrtka Špina je izrasla u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Pouzdanog partnera u nama pronašli su i maloprodajni kupci i veliki investitori kao i arhitekti, o čemu govori niz relevantnih referenci na području cijele Hrvatske.

Prodajom vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija, pratimo svjetske trendove u opremanju interijera. Nudimo inovativna rješenja u kojima uz pomoć našeg educiranog osoblja, svaki pojedinac može prepoznati sebe. Jacuzzi, Catalano, Hansgrohe, Cotto d'Este, Porcelanosa, samo je dio renomiranih imena koje možete pronaći u našim izložbenim salonima.

Naš smo asortiman obogatili dodatnim proizvodima koji kvalitetom i dizajnom predstavljaju iskorak u uređenju interijera. Radi se o svjetski poznatom brandu kamina Piazzetta, sustavu za vježbanje Kinesis poznatog proizvođača Technogym, te talijanski parket iznimnog dizajna iz tvornice Gazzotti.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi