IKS PAVIĆ d.o.o.
Opis djelatnosti
PVC stolarija - proizvodnja i ugradnja. Proizvodimo sve vrste prozora i vrata, pregradne, klizne i preklopne stijene, grilje i rolete. Pružamo usluge vrlo kvalitetne ugradnje naše stolarije.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Imamo tradiciju dulju od petnaest godina i prvi smo u Zagrebu započeli proizvodnju PVC stolarije. Stolariju proizvodimo od visokokvalitetnih, višekomornih profila njemačkog proizvođača Gealan i koristimo okove njemačkog proizvođača Roto. U ponudi imamo sve vrste prozora i vrata, pregradne, klizne i preklopne stijene, grilje i rolete. U poslovanju smo stručni, odgovorni i fleksibilni za sve Vaše želje i potrebe. Jedinstvenu ponudu na tržištu Hrvatske čini izrada vaše stolarije u bojama drveta i akrilnim bojama čija paleta može zadovoljiti najzahtjevnija i najosobnija rješenja.
Reference
Naša najvažnija referenca naši su zadovoljni klijenti, poslovni partneri i zaposlenici. U galeriji slika možete vidjeti samo neke od naših referenci a u slučaju daljnjeg kontakta u mogućnosti smo Vam prezentirati veliki broj objekata, zgrada, privatnih kuća, adaptacija stanova i poslovnih prostora na koje smo ponosni, jednako kao i njihovi investitori.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi