K.K. ZAPREŠIĆ d.o.o.
Opis djelatnosti
Veleprodaja i proizvodnja artikala od gume i plastike. Specijalizirani za različite vrste brtvila za različite grane industrije, manžete, vakum gumice, amortizeri, dijelovi za automobile, proizvode iz prirodnih i svih vrsta sintetičkih kaučuka, guma - metal, transportne trake, klinasto remenje, termoplastični i gumeni profili za svu građevinsku industriju (stolariju) i druge namjene, proizvodi iz plastičnih masa, cijevi za plinska trošila, cijevi gumene - armirane, za pretakanje pića, PVC cijevi, rukavice, termoizolacione i elektroprovodljive podne obloge, razne ploče i podne obloge, termoplastični (plastika i termoplast) profili za građevnu industriju - stolariju i druge potrebe.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Poduzeće K.K. Zaprešić d.o.o. osnovano je u Zaprešiću 1994. godine kao plod dugogodišnjeg rada u gumarskoj industriji. Prvenstveno se bavila gumeno - tehničkom robom. Međutim, s vremenom i sve većom potražnjom tržišta i naših klijenata, tvrtka je svoju proizvodnju proširila na proizvodnju i trgovinu asortimanom namijenjenim za primjenu u svim industrijskim granama i širokoj potrošnji.

K.K. ZAPREŠIĆ d.o.o. danas posluje sa preko 800 stalnih klijenata i poslovnih partnera te nekoliko stotina klijenata s kojima posluje prema potrebi. Sukladno s rastom poslovanja K.K. ZAPREŠIĆ postepeno usvaja modernizaciju proizvodnje i poslovanja kako bi svakom pojedinom kupcu i poslovnom partneru isporučili proizvod traženih karakteristika i kvalitete u minimalnom roku. Iz vlastitog proizvodnog programa, K.K. ZAPREŠIĆ može ponuditi oko 700 različitih proizvoda te niz proizvoda hrvatskih i stranih proizvođača s primjenom u svim granama industrije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi