INTERPLAN d.o.o.
Opis djelatnosti
Uređaji za pročišćavanje otpadnih voda - izgradnja i projektiranje. Izrada studija o utjecaju na okoliš i ostale EKO dokumentacije.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Naša firma se bavi izgradnjom tipskih uređaja za biološko pročišćavanje otpadnih voda za objekte do 50.000 osoba (privatne kuće, vikendice, apartmane, hotele, škole, granične prijelaze, trgovačke centre, industriju, općine, gradove). Izlazna voda zadovoljava ekološke uvjete za ispuštanje u prirodni recipijent, a troškovi rada i održavanja su vrlo povoljni.

Osim izgradnje tipskih uređaja moguća je i rekonstrukcija postojećih septičkih jama koje dogradnjom i ugradnjom opreme također mogu postati efikasni biološki uređaj. Uštede su značajne jer se isključuju troškovi pražnjenja septičkih jama, a izlazna voda zadovoljava ekološke uvjete.

S povjerenjem nam se obratite ako imate bilo kakve probleme vezane uz zaštitu okoliša, jamčimo Vam kvalitetu i razne povoljne financijske aranžmane.
Reference
Uređaj za 1300 ES Bechtel, uređaj 480 ES za restoran Borje; Ukupno izrađenih 70 uređaja i izrađenih 60 studija o utjecaju na okoliš.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi