ALATI MILIĆ d.o.o.
Opis djelatnosti
Uvoz, veleprodaja, maloprodaja i servis: električni, ručni alati, rezervni dijelovi i pribor za graditeljstvo: Makita, Bosch, Rems, Heytec, Hayco, Aseni, Fein, Hilti, Stanley.

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Dugogodišnja praksa i iskustvo u servisiranju električnih i ručnih alata, a time i kvalitetne preporuke u samoj prodaji. Distribucija proizvoda: Schachermayer, Bauhaus, OBI.

Osnovna djelatnost je zastupanje, uvoz, distribucija i servis profesionalnog alata rezervnih dijelova i pribora MAKITA, BOSCH, Heytec, Hayco, Aseni AEG, DEWALT, HILTI, FEIN, REMS, RUPES, METABO, FLEX, WURTH, MILLWAUKEE, STANLEY, ISKRA i drugih. Za iste smo ovlašteni servis u jamstvenom roku.

Tvrtka se bavi uvozom četkica za prvu ugradnju poznatog svjetskog proizvođača Asein - Španjolska.

Tvrtka uspješno posluje od 1992. godine na adresi Stenjevec 3 kao obrt, od srpnja 2001. na novoj, Mirka Viriusa 1. Malešnica, a od 2008 u novoj poslovnoj zgradi u Podsusedu, Susedbreška bb.

Tvrtka zapošljava ukupno 22 djelatnika, a na poslovima servisa radi pet visoko stručnih mehaničara, školovanih u Makita servisnom centru u Beču i Rems servisnom centru u Njemačkoj. Djelatnost se obavlja u vlastitom prostoru s osiguranim parkiralištem.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi