DEKO KAMEN d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja: umjetni kamen, kamene ploče, kamen za fasade, zidne obloge, stara opeka, imitacija kamena, lagane obloge. Specijalizirana tvrtka za proizvodnju unikatnih dekorativnih zidnih obloga prema recepturi renomirane američke tvrtke za proizvodnju ovakve vrste kamena.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Deko-kamen d.o.o. je osnovana 2005. godine i danas zapošljava devet radnika. Deko-kamen je prvi u Hrvatskoj započeo proizvodnju dekorativnih zidnih obloga baziranih na američkoj tehnologiji koja je potvrđena zadnjih pola stoljeća na mnogim tržištima u svijetu. Nova vrsta proizvoda koji su proizvedeni u Hrvatskoj vjerno zamjenjuju kamen i opeku, a postavljaju se kao zidne obloge za interijere i eksterijere. Svaki element je napravljen od prirodnih materijala, ručno izrađen i pažljivo pretvoren u unikatni komad kamena.

Početak rada bio je više-manje orijentiran testiranju proizvoda i edukaciji zaposlenika, a nakon toga je usljedilo mukotrpno probijanje na tržištu koje nije dovoljno poznavalo ovu vrstu proizvoda. Dizajnirali smo vlastiti vizualni i verbalni identitet poduzeća kako bismo se što bolje prezentirali našim kupcima.

Sada, nakon tri godine poslovanja, poduzeće je prepoznatljivo na hrvatskom tržištu, s jasnom strategijom tržišnog poslovanja i razvoja. Dizajn svojih proizvoda Deko-kamen je zaštitio u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, a kvalitetu svojih proizvoda, dekokamena, jednom godišnje ispitujemo u laboratoriju Instituta građevinarstva Hrvatske, kako bi potvrdili i poboljšali kvalitetu, te dokazali i nova svojstva koja su važna sukladno zahtjevima tržišta i zakonskih propisa. Deko-kamen je nostitelj europskog standarda 2000-40/14.

Prepoznaje zahtjeve kupca kroz otvorenu komunikaciju, praćenje zadovoljstva kupca i analizu reklamacija i primjedbi, kako bi se zadovoljstvo kupaca neprestano povećavalo. Jednako tako želimo uspostaviti dugoročnu suradnju sa svojim dobavljačima i partnerima koristeći samo ispitane materijale s odgovarajućom potvrdom sukladnosti.

Prepoznavanjem zahtjeva sustava kvalitete educiramo i školujemo svoje zaposlenike, razvijamo timski rad, ali insistiramo na osobnoj odgovornosti i inicijativi.

Veselimo se što su naši kupci prepoznali naš proizvod i ukazali svoje povjerenje tvrtki Deko-kamen kod odabira materijala za uređenje i oplemenjivanje svojeg životnog prostora.

Umijeće stvaranja kamenom - Deko-kamen!
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi