HERC USLUŽNI OBRT
Opis djelatnosti
Prodaja: ulazni otirači renomiranih svjetskih proizvođača 3M i EMCO. Usluge: iznajmljivanje otirača, održavanje, dostave i podopolaganja otirača. Prodaja i postava zaštitnih folija za stakla, prodaja protukliznih traka, iznajmljivanje uredskih prostora, usluge čišćenja i pranja vozila raznih namjena.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
HERC USLUŽNI OBRT je tvrtka koja se bavi prodajom ulaznih otirača renomiranih svjetskih proizvođača 3M i EMCO. Uz reference posvuda po Europi do mnogobrojnih hrvatskih tvrtki naši otirači predstavljaju dodatnu vrijednost za Vas i Vašu zgradu. Kako prljavština, vlaga i prašina ostavljaju vidljive tragove u zgradi, ne samo da negativno utječu na prvi dojam o poduzeću, već značajno povećavaju troškove čišćenja i smanjuju sigurnost.

Ulaz u zgradu igra ključnu ulogu u postizanju dobrog dojma na posjetitelje i stanovnike te ujedno mora pružati zaštitu od klizanja i padova i smanjiti troškove održavanja. Već u projektnoj fazi izgradnje ili fazama obnavljanja, Nomad podna prostirka pomoći će Vam stvoriti visoko učinkoviti ulazni prostor, istodobno nudeći jednostavno uklapanje u arhitekturu interijera. Naša je zadaća ojačati i zaštititi izvedbu Vaše gradnje, a istodobno smanjiti troškove održavanja te povećati sigurnost.
Reference
Podne prostirke ili otirači su postavljeni u mnogobrojnim tvrtkama u cijeloj Republici Hrvatskoj, a obuhvaćaju poslovne prostore svih namjena:
- Banke
- Kinodvorane
- Vrtići
- Škole
- Apoteke
- Zdravstvene ustanove
- Trgovine
- Servisi
- Restauranti
- Poslovne zgrade
- Benzinske postaje
- Zračne luke
- Kolodvori
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi