LIMARIJA SEBASTIJAN d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja: građevinska limarija i galanterija, roštilji, kotlovine, kotlići i peke, razni ručni alati, boje i lakovi, sredstava za pranje i čišćenje, žičani proizvodi, vijčana roba, okovi, sistemi za navodnjavanje...

Županije djelovanja
Druge države
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Limarija Sebastijan iz Bestovja u općini Sveta Nedelja, najveća obrtnička radionica za proizvodnju građevinske limarije i galanterije u Hrvatskoj s 30-godišnjom tradicijom, u fazi je intenzivnog ulaganja i proširenja proizvodno-prodajnih kapaciteta. U zadnje tri godine Limarija Sebastijan je gotovo udvostručila broj zaposlenih. Sama proizvodi oko 1000 artikala građevinske limarije i galanterije.

Dopunom svog programa kupcima može ponuditi 25000 artikala. Stalno ulažemo u strojeve, opremu, novi radni i skladišni prostor te nabavljamo nova dostavna vozila za što bolje zadovoljavanje potreba naših kupaca, a i zbog sve veće potražnje za našim proizvodima koji su kvalitetom i cijenom vrlo prihvatljivi. Kupci traže našu robu jer nudimo vrlo atraktivan proizvodni program koji je prilagođen njihovim potrebama.

Što se tiče isporuke našeg proizvodnog programa u mogućnosti smo veliki dio proizvoda isporučiti odmah obzirom na veliku zalihu robe, a u slučaju posebnih narudžbi isporuka je u roku od 1 sata na više, što ovisi o složenosti narudžbe.

1. Građevinska limarija i galanterija s kompletnom ponudom građevinske limarije izrađene od bakrenog, cinkotitnog, aluminijskog, aluminijskog bojanog, pocinčanog i pocinčanog bojanog lima. Profiliranje limova u dužinama do 12 metara. Velika ponuda limova u pločama i rolama kao i prorezivanje istih.

2. Program profesionalnih limarskih strojeva i alata. Velika ponuda novih i rabljenih limarskih strojeva u dužinama od 2 do 12 metara kao i sav potreban alat, pribor i potrošni materijal.

3. Ljetni program u kojem nudimo uvjerljivo najveću ponudu artikala iz vlastitog proizvodnog programa s više od 100 vrsta roštilja, kotlovina, kotlića i peka kao i ražnjeva, rešetki za roštilje, ugljena i opreme za pripremu hrane na otvorenom.

4. Jesenski program opreme za svinjokolju obuhvaća asortiman proizvoda za kolinje kao što su kotlovi od 40 do 100 litara – emajlirani, brušeni i rostfrei, emajlirana ložišta za kotlove, mesoreznice, punilice za salame i kobasice, noževi i sjekači za meso, posuđe i krupno emajlirano suđe.

5. Program roba široke potrošnje. Otvaranjem naših prodajnih centara širom RH naš proizvodni program dopunili smo i s više od 25000 artikala robe široke potrošnje koje nabavljamo od domaćih proizvođača ili direktnim uvozom od stranih proizvođača među kojima nudimo široki izbor poljoprivredne galanterije, lopate, motike, grablje, kosilice, pribor za vinarstvo i kotlove za pečenje rakije, pribor za uređivanje i navodnjavanje vrtova, željeznarija, vijčana roba i zakovice, okovi, boje i lakovi, sredstva za čišćenje, hobby alata, posuđe, mali kućanski aparati i kuhinjske potrepštine.

Prodaja na sajmovima Samobor, Sesvete, Karlovac
Prodaja na sajmu automobila Jakuševac
Dostava na području RH
Reference
Neki od poznatijih naših kupaca su: BAUHAUS, IPERCOOP, PEVEC, METRO, MERCATOR, MERKUR, BAUMAX, ERA CENTAR i ostali.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi