KEMENOVIĆ d.o.o.
Opis djelatnosti
Proizvodnja i prodaja: ekspandirani polistiren (stiropor, EPS) za sve namjene u graditeljstvu - toplinska i zvučna izolacija podova, zidova, fasada, ravnih krovova i potkrovlja, ploče za drenažu, stiropor za lagani beton, profili od stiropora - štukature, vijenci za fasade, kutnici, profili za pakiranje i oblaganje raznih proizvoda, oplate u betoniranju, ispune nosivih elemenata, izvođenje hidroizolacijskih radova.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka KEMENOVIĆ je počela sa prodajom novog tipa fasadnog stiropora pod nazivom KEMPOR EPS F STANDARD. Ovaj proizvod je nastao kao sljedbenik fasadnog tipa KEMPOR EPS F LT. Osim novog imena proizvod je dobio velika poboljšanja u toplinskim i mehaničkim karakteristikama koja su rezultat novih i boljih sirovina, tehnologije i dugogodišnjeg iskustva.

Najvažnija poboljšanja novog tipa stiropora KEMPOR EPS F STANDARD su odlična toplinska izolacija (deklarirana toplinska provodljivost od 0,039 W/mK), poboljšana vlačna čvrstoća (TR > 120 kPa) i čvrstoća na savijanje (BS>115 kPa). KEMPOR EPS F STANDARD će zadovoljiti bez problema sve zahtjeve kod izrade fasadnih sustava koje sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi