Opis djelatnosti
Prerada plastičnih masa. Proizvodnja:
- Izolacijske obloge
- Poliuretanski blokovi
- Hladno lijevane mekane poliuretanske pjene: tvrda PU pjena za spray (namjena: zalijevanje cjevovoda, proizvodnja izolacijskih panela i brodogradnja), meka PU pjena (za industriju namještaja ili industriju vozila - željeznica), integralne pjene
- Anatomski jastuci i madraci: izrađenih iz posebne vrste spužve-viscoelastic poliuretanske pjene; radi se o hrvatskom proizvodu u cijelosti, jer se sve komponente "MEMORY" programa, od pjene u vlastitoj proizvodnji do posebnih jastučnica ili ambalaže proizvode kod renomiranih hrvatskih proizvođača
- Kalupirani poliuretan: različiti odljevci, od mekanih pjena za proizvodnju namještaja, preko integralnih pjena do tvrdih pjena (rukonasloni, sportske kacige, tehnički proizvodi, izolacijske obloge, dijelovi uređaja).

Županije djelovanja
Druge države
Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Deset godina je dugo vremensko razdoblje. Kada smo 1998. godine započinjali s obrtom "Plast-a", nismo ni sanjali da će to vrijeme proteći tako brzo i da ćemo u tom razdoblju uspjeti postići takve poslovne rezultate.

Danas, 2008. godine djelatnost obrta polako se pretače u poslovanje poduzeća "Poli-mix" d.o.o, poduzeća koje je također u vlasništvu obitelji Simčić. U tih deset godina u potpunosti smo modernizirali strojni park prelaskom na visokotlačnu tehnologiju proizvodnje poliuretanskih pjena i razvili nove proizvodne programe. Neke od njih ćete upoznati i na ovim stranicama.

Posebno nam je drago što smo u tih deset godina stekli povjerenje mnogih poslovnih partnera i što nas na sve zahtjevnijem tržištu prati epitet da proizvodimo ono što ostalima djeluje neizvedivo u poliuretanima, najzahtjevniji projekti dolaze upravo u naše ruke. Prvenstveno to možemo zahvaliti činjenici da sami razvijamo formulacije za poliuretanske pjene,od baznih sirovina do gotovog proizvoda.

Zato, nakon prvih 10 godina, sa ponosom ističemo naš poslovni slogan "Vodeći u poliuretanima".

Ekologija
Potaknuti svjetskim trendom i promjenom načina razmišljanja o potrebi očuvanja okoliša, investirali smo u nove strojeve, koji se baziraju na visokotlačnoj tehnologiji, čime smo izbjegli korištenje organskih otapala. Također, u recepturama smo izbacili upotrebu freona koji oštećuju ozonski omotač, sve kako bi očuvali naš okoliš za našu djecu.

Inovativnost
Svaki poduzetnik je u obavljanju svoje djelatnosti prisiljen biti i inovativan, posebno onaj tko se bavi proizvodnjom. Mi se u svakodnevnom poslu susrećemo s bezbroj tehničkih problema, pri čijem rješavanju se rode i svakakve inovacije. Neke od njih smo predstavili i tržištu koje ih je prepoznalo, tako da se možemo pohvaliti i nizom nagrada s mnogih izložbi inovacija.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi