OTIS DIZALA d.o.o.
Opis djelatnosti
Dizala, pokretne stepenice, pokretne trake. Projektiranje, konzalting, servis, održavanje, ugradnja, modernizacije: dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Otis je najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica, pokretnih traka i drugih horizontalnih transportnih sistema. Za arhitekte i ugovarače, projektante i vlasnike stanova, Otis je najveći svjetski pokretač ljudi. Otis Elevator Company, 150 godina staro ime s povjerenjem proizvode nudi u više od 200 država i zemalja širom svijeta. Kompanija s tržišnim udjelom u prodaji novih dizala u svijetu od 27%. Dizala ugrađena u 12 od 20 najviših građevina u svijetu, odnosno u 60 od 100 najviših građevina.

U Republici Hrvatskoj tvrtka je osnovana 1948. god. kao dio ranije tvrtke RADNIK da bi 1973. godine pristupila tvrtki Rade Končar. Tvrtka 1989. god. napušta Končar grupu i osniva neovisnu tvrtku SERVIS DIZALA, a 1991. godine postaje ekskluzivni dobavljač opreme OTIS, 1997. godine OTIS postaje 100 postotni vlasnik društva. Otis dizala d.o.o. u Republici Hrvatskoj danas zapošaljava 85 djelatnika.

Modernizacija i održavanje svih vrsta dizala su usluge koje upotpunjuju našu ponudu djelatnosti. Tako projektiranje, konzalting, ugradnja, modernizacija i održavanje tvore zaokruženu cjelinu.

ODRŽAVANJE: Pokretne stepenice, pokretne trake i dizala su vrijedne i dugoročne investicije, koje gube na vrijednosti ukoliko ih se zanemari. Zato je Otis tu da vam pomogne sa svojim servisom bez obzira na proizvođača vašeg dizala. Sigurnost i efikasnost vaših dizala svakako ovisi o programima održavanja koje odaberete. Izvorno Otis održavanje vam pruža najbolje školovane radnike, kvalitetu i sigurnost rezervnih dijelova i najnaprednije alate. Najbolje dizalo na svijetu je samo utoliko najbolje kolika je njegova usluga i sistemi podrške. Zato Otis program održavanja ostaje trajan, mjerljiv i inovativan.

MODERNIZACIJA: Modernizacijom Otis pomaže svojim kupcima da bez većih ulaganja potrebnih za ugradnju nove opreme, urede svoja dizala u skladu sa najnovijim standardima, te je time i razvio široki spektar proizvoda i dijelova kompatibilnih sa svom starom opremom proizvedenom, ne samo od strane Otis-a, nego i svih drugih proizvođača dizala i pokretnih stepenica. Ponuda proizvoda odnosi se na dizala, pokretne stepenice i pokretne trake. Dizala su specificirana kao:
Osobna dizala - električna, hidraulična, bolnička, tradicionalna;
Teretna dizala - maloteretna, cargo;
Dizala bez strojarnice;

Svi proizvodi imaju certifikate za kakvoću:
GeN2 Certifikat 01/01 Državnog zavoda za normizaciju - Certifikat dodijeljen od strane Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo, u Zagrebu. ISO 9001 : 2000 uvjerenje o kvaliteti - Certifikat za kvalitetu dodijeljen Otis tvornici u Francuskoj, Gien, čiji su proizvodi uglavnom zastupljeni na našem tržištu.
Reference
Hoteli:

*****Hotel DUBROVNIK PALACE, Dubrovnik
*****Hotel EXCELSIOR, Dubrovnik
*****Hotel MILLENNIUM, Opatija
*****Hotel BELLEVUE, Dubrovnik
*****Hotel AMBASADOR, Opatija
*****Hotel PUCIĆ PALACE, Dubrovnik
*****Hotel VILLA MILLENNIUM, Opatija
*****Hotel RIXOS, Dubrovnik
*****Hotel ATRIUM, Split
*****Hotel Amabilis, Selce

****Hotel Dubrovnik Palace
****Hotel SOL GARDEN ISTRA, Umag
****Hotel SOL UMAG, Umag
****Hotel MIRAMARE, Opatija
****Hotel OSIJEK, Osijek
****Hotel BONAVIA, Rijeka
****Hotel DUBROVNIK, Zagreb
****Hotel ARISTOS, Zagreb
****Hotel KORANA-SRAKOVČIĆ, Karlovac
****Hotel MULINO, Buje
****Hotel AGAVA, Opatija

Ukupno dizala u hotelima u Hrvatskoj:

Hoteli 5*................... 77 dizala
Hoteli 4*.................. 184 dizala
Hoteli 3*................... 79 dizala

Poslovne zgrade:

HYPO Alpe-Adria-Center, Zagreb
Garaža i poslovno-stambeni objekt ZAGRAD, Rijeka
HOTO Business Tower
EPH Europapress Holding, Koranska 2, Zagreb
VMD Promet, Grada Vukovara 269, Zagreb
HT Hrvatske Telekomunikacije, Vukovarska, Zagreb
BCI Business Center Internacional, Miramarska 24, Zagreb
Zračna luka Dubrovnik
Varaždinska banka, Varaždin
Hypo Business Centar, Zadar
Euroherc upravna zgrada, Zagreb
Coca-Cola upravna zgrada, Zagreb

Shopping centri:

Tower centar Rijeka, Rijeka
CITY CENTER ONE, Zagreb
RK Varteks (Mueller), Trg bana J. Jelačića, Zagreb
Importanne Galleria, Zagreb
SPG Banjavčićeva 15 – Heinzelova 40, Zagreb
MTC, Zrinsko-frankopanska bb, Čakovec
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi