MAGNETIC d.o.o.
Opis djelatnosti
Skladišta građevinskog materijala posebno specijalizirana za prodaju fasadnih sustava, suhe gradnje, toplinskih i hidroizolacija, energetska učinkovitost. Besplatni stručni savjeti.

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Magnetic nudi veliki asortiman građevinskog materijala od poznatih proizvođača po vrlo povoljnim cijenama, a uz to svojim kupcima nudi i stalne razne akcije. Posebno smo ponosni na vlastiti sustav kontaktnih fasada Magmax koji proizvodimo u suradnji s renomiranim njemačkim firmama Schwepa i Haering. Magmax fasadni sustavi imaju ETA certifikat koji je primjenjiv u cijeloj europskoj uniji.

U mogućnosti smo vam pružiti kvalitetnu tehničku potporu iz područja toplinske, zvučne i protupožarne zaštite.

Također, uz kupnju materijala nudimo vam i prijevoz našim kamionima do mjesta izgradnje i brojne besplatne savjete vezane uz naš asortiman koje možete dobiti od naših ljubaznih djelatnika!

Dođite i posjetite nas - jer mi smo tu zbog vas!!!
Reference
Do sada su Magmax fasadnim sustavima izvedene tisuće kuća na području kontinentalne i primorske Hrvatske i to na veliko zadovoljstvo naših kupaca. Uz navedeno, isporučivali smo sve potrebno za suhu gradnju na mnogobojnim privatnim i javnim objektima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi