INSTALOPRESS
Opis djelatnosti

Instalopress je obrt za instalacije vode i grijanje. Vršimo sve vrste popravaka instalacija, a dostupni smo vam 24 sata dnevno. 

Naše usluge - 5 glavnih kategorija:

- Voda (popravci vode, popravci hidrofora, izmjena pipa, popravak i zamjena cijevi, zamjena ventila i izrada novih instalacija)

- Sanitarije (ugradnja masažnih kada, zamjena jednoručnih mješalica, zamjena sanitarija, savjetodavne usluge oko kupovine sanitarija i izmjena pipa)

- Kanalizacija (promjena cijevi, čišćenje i popravak instalacija, izmještanje instalacija, sanacija curenja, snimanje i inspekcija kanalizacije)

- Grijanje (zamjena bojlera, popravak centralnog grijanja, zamjena radijatora i ventila, popravak i zamjena instalacija, izmještanje instalacija i izrada novih instalacija)

- Adaptacije kupaonica (zamjena keramičkih pločica, izmještanje instalacija, zamjena cijevi, zamjena sifona i odvoda i zamjena sanitarija)


Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Imamo 15 godina iskustva u obavljanju instalacijskih poslova te sve naše poslove izvodimo sa najmodernijom opremom i tehnologijom. Iz velikog iskustva i modernog pristupa poslu proizlazi finalan produkt koji se zasniva na kvaliteti i garanciji.

Također, stručnost našeg osoblja od prvog susreta, preko pisanja ponuda pa do završetka posla zagarantirana je, te je osnova na kojoj počivaju naša poslovna načela. Bilo da se radi o stambenoj zgradi, privatnoj kući ili poslovnom prostoru, slobodno nam se obratite i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi