KERA TERM trgovina d.o.o.
Opis djelatnosti

Kera Term trgovina d.o.o. posvećena je prodaji širokog asortimana keramičkih pločica, sanitarija, kupaonske opreme i namještaja te sustava grijanja, hlađenja, instalacije, vode i odvodnje. Od osnivanja 2005. godine, uspješno smo se pozicionirali na tržištu i postali jedan od vodećih distributera proizvoda za uređenje interijera i eksterijera.

Ponuda:

- Keramika: keramičke pločice
- Sanitarije: Bazeni i masažne kade, galanterija, kade i tuš kade, kupaonski namještaj, miješalice, oprema za tuširanje, podžbukna tijela, tipke za vodokotliće, toaletne daske i školjke, bidei, pisoari, tuš vrata i stranice, umivaonici, vodokotlići
- Grijanje i hlađenje: dimovodi, dizalice topline, ekspanzione posude, grijalice i ventilokonvektori, grijalice vode, klima uređaji, kotlovi, kamini, štednjaci, kupaonski radijatori, podno grijanje, radijatori i električne grijalice, regulacije i termostati, vodovod
- Kuhinjski asortiman: indukcijske ploče, miješalice za kuhinju, sudoperi
- Vanjski program: vrtni namještaj i tuševi
- Zidni paneli, zelene obloge, SPC podne obloge


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom jamči kvalitetu i preciznost u radu te brinemo o svakom detalju kako bismo vašem domu dali dodatnu vrijednost.

Svojom širokom ponudom i najboljim svjetskim brendovima garantiramo vrhunsku kvalitetu proizvoda za naše kupce. U našoj ponudi možete pronaći najnovije trendove i dizajne, od modernih minimalističkih do klasičnih i rustikalnih stilova, kako bi svatko pronašao nešto za svoj ukus i potrebe. Kera Term također nudi veliki izbor boja, tekstura, veličina i oblika keramičkih pločica, sanitarne I kupaonske opreme, te sustava za grijanje i hlađenje.

Kera Term trgovina je prisutna na tržištu nekoliko gradova u Hrvatskoj, u Zagrebu, Karlovcu, Puli, Zadru i Solinu. Naša najnovija i najveća poslovnica smještena je u Zagrebu, na Jadranskoj Aveniji 9, koja se prostire na više od 1.000 kvadratnih metara. Ovdje možete vidjeti naše najbolje proizvode uživo i dobiti profesionalne savjete naših prodajnih stručnjaka. Naš showroom predstavlja najveću ponudu keramičkih pločica i sanitarija u regiji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi