CLIVET SOUTH EAST EUROPE d.o.o.
Opis djelatnosti

Clivet je vodeća europska tvrtka sa sjedištem u Italiji koja istražuje, razvija i proizvodi sustave za klimatizaciju, grijanje i obnovu zraka sa širokim rasponom rješenja za stambene, poslovne i industrijske primjene.

Clivet je specijaliziran u primjenama tehnologije dizalica topline. Radi se o sustavima koji su projektirani i izrađeni po mjeri pojedinačnih korisnika, od poslovnih zgrada i bolnica, preko kino dvorana i shopping-centara, pa sve do industrijskih pogona.

 

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka koju je 1989. godine u gradu Feltre, Belluno osnovao Bruno Bellò, započela je svoj rad proizvodnjom rashladnih uređaja i dizalica topline, nakon čega tvrtka počinje razvijati inovativne, specijalizirane sustave temeljene na krovnim jedinicama, WLHP sustavima (dizalica topline u toplinskoj petlji) i stambenim sustavima.

2016. godine, zahvaljujući strateškom savezu s grupacijom MIDEA, tvrtka Clivet upotpunjuje svoju ponudu integrirajući je s MIDEA proizvodima, tehnologijom i prodajnom strukturom, i nudi tržištu kompletan i konkurentan asortiman rashladnih uređaja, dizalica topline, kompaktnih, mono i multi split, VRF rješenja.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi