SIES napredne rešitve d.o.o.
Opis djelatnosti

SIES d.o.o. - specijalizirana tvrtka za trgovinu i inženjering na području hidroizolacija i sanacija, s tradicijom dužom od 20 godina. Tvrtka nastoji tržištu ponuditi najbolje materijale i rješenja poznatih svjetskih proizvođača koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i korisniku pružaju maksimalnu udobnost.

Napredna rješenja za grijanje, hlađenje, ventilaciju i hidroizolaciju svih vrsta objekata. 

Ponuda odjela hidroizolacije i sanacije tvrtke SIES d.o.o.:

- Krovni sustavi (bitumenske trake, EPDM membrane, PVC i TPO membrane, tekuće hidroizolacije, bitumenske šindre, parne brane i geotekstil, toplinska izolacija).

- Terase i balkoni (jednokomponentne i dvokomponentne hidroizolacije, hidroizolacijske membrane, dekorativni završni slojevi, povišeni tlakovi, transparentni premazi za hidroizolaciju).

- Hidroizolacije podrumskih prostora (bitumeni za ukopane dijelove, membrane, premazi, brtvljenje dilatacija i fuga, trake za bubrenje i mase za fuge).

- Bazeni, vodozahvati, geoprojekti (bazeni i vodozahvati, membrane za bazene, premazi i mortovi za bazene, membrane za deponije, zaštita od poplava).

- Zaštita garažnih kuća i podesta (hidroizolacijski premazi za prilaze i podeste, podzemne prilaze, grijane prilaze, podne oznake i zaštitu podesta).

- Sustavi protiv vlage (isušive žbuke, sanacija kapilarne glave, zaštitni premazi i završni slojevi, ventilacija).

- Materijali za sanaciju u građevinarstvu (sanacija i zaštita betona, premazi i završni slojevi, trake i mase za sanaciju krovova).

- Ljepila, sredstva za čišćenje i brtvila (ljepila za toplinsku i hidroizolaciju, brtvila, trake za brtvljenje i spajanje, trake za tekuću hidroizolaciju, filc, sustavi za brtvljenje prodora, temeljni premazi, sredstva za čišćenje).

- Drenažni sustavi i odvodni otvori (gravitacijski i vakuumski odvodni sustavi, tipski odvodi za membrane, bitumen i premaze, tipski odvodi i pribor).

- Alati (plinski alati, plinski alati s patronama, električni alati na vrući zrak, uređaji za poravnanje brusnih ploča, pištolji za ljepilo i brtvilo, ostali ručni alati).

U tvrtki SIES d.o.o. nude individualne savjete svim kupcima. Zajedno s dobavljačima, izvođačima i korisnicima provjeravaju i dorađuju rješenja za poboljšanje životnog okoliša.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi