VIVA d.o.o.
Opis djelatnosti

Nudimo široku paletu proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača keramičkih i porculanskih pločica svih namjena te kompletnu opremu za kupaonice kao i zavidan izbor rasvjete i namještaja.

U ponudi:

- Pločice: keramičke i porculanske
- Sanitarije: tuš kade, kabine i paravani, umivaonici, wc školjke, bidei, pisoari, ugradbene ili stojeće kade, namještaj za kupaonice, galanterija i kupaonska ogledala 
- Rasvjeta: širok raspon modela i cijena rasvjetnih tijela, modernog ili klasičnog dizajna 
- Namještaj: blagovaonske stolove i stolice, fotelje, sjedeće garniture, stolove raznih dimenzija za dnevne boravke te konzole
- Zidne obloge izrađene od MDF-a 
- Vinil podovi (WINEO LVT dizajnerski orijentirane elastične podne obloge)


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka Viva d.o.o. već gotovo 20 godina nudi rješenja za ugodan, lijep i funkcionalan prostor. Možete nas pronaći u četiri salona na području Hrvatske. Osijek, Vinkovci, Zadar i Đakovo.

Za sve što vas zanima, obratite nam se s upitima a mi ćemo za vas složiti najbolju moguću ponudu. Plaćanje se kod nas vrši po ponudi te dostavu vršimo putem dostavne službe. 

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi