ART RASVJETA d.o.o.
Opis djelatnosti

U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.

Dizajnu je prilagođen i odabir materijala, pa se kod nas mogu naći izvedbe od kristala, stakla ili materijala nove tehnološke obrade u kombinacijama s drvom, plastikom, mesingom, niklom...

Svoju ponudu Art-rasvjeta upotpunjuje i elektromaterijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice (utičnica ili priključnice), prekidače (prekidač), utikače (utikač ili utikači), produžne kablove (produžni kabel), elektrokablove i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija.

U ponudi su uglavnom najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih talijanskih proizvođača rasvjetnih tijela (LINEA LIGHT, I-LED, TRADDEL, MASSIVE, EGLO, STEINEL, LUCIDE, NORDLUX, LIRIO, PHILIPS, FOSCARINI, ARTEMIDE, FLOS, MODULAR, SLV, PUK, PHILIPS, FARO, IDEAL LUX, Rabalux, One-light, Philips HUE), elektromaterijala (VIMAR, BTICINO, SCHNEIDER, TEM, LEGRAND, ELEKTROKONTAKT) te proizvođača žarulja (PHILIPS, OSRAM, GE).


Županije djelovanja
Internet adresa

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Na hrvatskom tržištu postojimo već trideset godina. Prvi smo salon otvorili 1991. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Tada smo u svojoj ponudi uz rasvjetna tijela imali i namještaj.

Međutim, s vremenom smo se orijentirali samo na rasvjetu i u tom se smjeru dalje specijalizirali. Godine 1999. preselili smo na novu, današnju lokaciju u Ozaljsku ulicu 75. U međuvremenu smo otvorili još tri izložbeno-prodajna salona (Savska 94, Tratinska 37 i Maksimirska 79) te smo svoju cjelokupnu ponudu upotpunili elektromaterijalom i profesionalnom rasvjetom. Danas smo jedna od vodećih tvrtki na našem tržištu koja se bavi rasvjetnim tijelima i elektromaterijalom (prekidači, utičnice i kablovi).

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi