UNIKONCEPT d.o.o.
Opis djelatnosti

Unikoncept d.o.o - mali team s velikim iskustvom specijaliziranom u drvnoj industriji i podnim oblogama. Nudimo tehnička rješenja i savjetovanje pri izboru materijala za podove u privatnom i profesionalnom sektoru.

Naše znanje i iskustvo temeljimo na 20 godina rada u međunarodnim kompanijama vodećim u sektoru drvene gradnje, podnih obloga i vanjskog uređenja, s posebnim naglaskom na parkete, drvene terase i ostala rješenja za podne obloge. U profesionalnom sektoru ovo uključuje suradnju s projektantima, arhitektima i investitorima te prisutnost i rad na konkretnim projektima poput vanjskog i unutarnjeg uređenja hotela, apartmanskih naselja, stambenih zgrada i marina te privatnim objektima.

Istim žarom i profesionalnim pristupom sudjelujemo i u savjetovanju i opremanju u privatnom sektoru – kako u uređenju unutarnjih, tako i vanjskih prostora: terase, bazeni, pergole, mobilni objekti itd.

Ponuda proizvoda:

- PVC podne obloge
- WPC terase
- Drvene terase
- WPC ograde
- GALA podovi
- Performance podovi

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi