J.U.A. FRISCHEIS d.o.o.
Opis djelatnosti

Poduzeće posluje u 54 poslovnice u 14 država srednje Europe, i ima vodeću ulogu u veleprodaji drva i drvnih poluproizvoda skoro u svakoj srednje europskoj državi.

Godine 2001. se u Hrvatskoj osniva poduzeće J.u.A.Frischeis d.o.o. koje se od postojanja razvija na vrlo stabilnim temeljima te poslovnom mudrošću i strpljivim radom stječe prepoznatljiv imidž, čime se svrstava među najuglednije u svojoj branši. Danas pripada među veća poduzeća u području veleprodaje i maloprodaje drvnih proizvoda, sa zaokruženim prodajnom cjelinom, suvremenim strojevima i stotinjak stručnih djelatnika, koji svakom kupcu mogu ponuditi kvalitetan proizvod i s kratkim rokom isporuke.

Tvrtka je poznata kao specijalist za prodaju stolarske građe, drva za građenje, profilirane građe, vrata, svih vrsta pločastih materijala, furnira, spajanje furnira, šperploča, parketa i okova.

Također se kupcima uz prodajni asortiman nudi i usluga krojenja, kantiranja prema željenim i mjerama, uključujući i optimizaciju, a sama usluga dostave materijala je individualizirana prema dogovoru s kupcem. Stručni i educirani djelatnici su svakom kupcu podrška pri odabiru kvalitetnog materijala iz prodajnog asortimana Frischeisa.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi