ETHERMA Elektrowärme GmbH
Opis djelatnosti

Tvrtku ETHERMA odlikuje inovativna snaga u područjima podnog i infracrvenog grijanja. Osim proizvoda za kućanstvo nudimo proizvode za ugostiteljstvo i industriju. Pomažemo od besplatnog savjetovanja i planiranja do postavljanja vašeg novog sustava grijanja. 

Nudimo:

- Električno podno i stropno grijanje 

- Infracrveno grijanje

- Konvektori

- Zaštita od smrzavanja (rješenja za grijanje popločenih betonskih podova, betonskih staza ili asfaltnih prilaza javnih i privatnih garaža, kontrola zaštite krovnih područja, oluka i raznih vrsta cijevi u kućanstvu i industrijskim područjima, potpuni sustav grijanja koji omogućava besprijekoran rad i funkcionalnost svih vrsta cijevi, plastičnih i metalnih te sve vrste popratnog pribora za instalaciju sustava protiv smrzavanja)

- Grijanje otvorenog prostora i krovnih područja te odmrzavanje žljebova

- Smart Home sustavi upravljanja (ugradbeni zidni i bežični termostati, termostati za razvodni ormar, Plug&Play upravljanje za LAVA® 2.0, kontrola zaštite od mraza i kontrola grijanja - industrija)


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Kako bismo dan za danom ispunjavali svoje i vaše zahtjeve, razvijamo i proizvodimo svoje proizvode ETHERMA koristeći visokokvalitetne materijale u svojoj domovini Austriji. U obje tvornice u Salzburgu naši proizvodi proizvode se u skladu s najvišim, među narodnim standardom, naši stručnjaci provjeravaju njihovu kvalitetu i oni se s mnogo pažnje pripremaju na prijevoz do vašeg doma.

Osnivač tvrtke Peter Reiter uvijek je bio na čast tvrtki, bio je pravi predvodnik u području električnih sustava grijanja. Iz toga su proizišli brojni patenti. Tako smo primjerice proizveli prvu tanku grijaću mrežicu u Europi. Sin i sljedbenik osnivača Thomas Reiter neprekidno radi na razvoju i aktivno se zalaže za primjenu električnih sustava grijanja.

Naši sustavi grijanja savršeno se uklapaju u cjelokupan izgled stambenih prostora, zgrada i slobodnih površina, nevidljivi su ili se mogu integrirati u arhitekturu kao element dizajna. S našim LAVA ® DYL 2.0 infracrvenim grijanjem možete primjerice ispisati vlastitu sliku – toplinu i sjećanje u jednom. Naš cilj je pobrinuti se za udobnost u vašem životnom prostoru. Nema arhitektonskih ograničenja zbog individualnih mogućnosti dizajna, proizvodnje po mjeri i različitih područja primjene naših proizvoda.

Reference

- LAVA® BASIC-EP - dječiji vrtić, Zagreb

- ETHERMA° PA grijani tepih - tvrtka TROHA-DIL d.o.o., Bjelovar

- ETHERMA° SOLID - ugostiteljski objekt, Cerovlje, Istra

- GENIJALNA TOPLINA - konoba & pizzeria "2.PERON", Istra

- ETHERMA° BASIC-EP - stambeni prostor, Samobor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi