IVERO d.o.o.
Opis djelatnosti

Poduzeće Ivero vodeći je proizvođač i distributer kemikalija. Prodajni asortiman obuhvaća kemikalije za industriju, ugostiteljstvo, vodoopskrbu, energetiku, obrtništvo i domaćinstvo.

Iz vlastite linije proizvoda izdvajaju se sredstva za održavanje bazenskih voda te široka paleta sredstava za čišćenje. Poduzeće Ivero zastupnik je i svjetski poznatog proizvođača ulja i maziva te sredstava za metalurgiju.

Osim usluge prodaje kemikalija Ivero svojim kupcima pruža i tehničku podršku osnovanu na iskustvu i stručnoj osposobljenosti djelatnika.

Proizvodi koje nudimo:

Bazenska oprema, bazenska kemija, proizvodi za čišćenje, odmaščivanje, dezinfekciju, proizvodi za visokotlačna postrojenja, sustave pročišćavanja otpadnih voda, naftnu industriju, auto program, proizvodi za galvanizaciju i kemijsku antikorozivnu zaštitu, proizvodi za metalurgiju, motorna ulja i maziva, proizvodi za kemijsku i elektrokemijsku obradu površina od inox čelika, anorganske kiseline, organske kiseline, hidroksidi, soli, oksidi, otapala i ostali proizvodi te proizvodi za održavanje i obradu tekstila.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi