DRVENE KUĆE ZRINŠĆAK
Opis djelatnosti

Drvene kuće Zrinšćak, obrt je koji se bavi restauracijom starih hrastovih kuća. Naglasak je na preseljenju starih kuća, njihovoj demontaži i ponovnoj montaži na željenom mjestu. Takve kuće zadržavaju sve karakteristike tradicijske drvene kuće, koje uz daljnje uređenje zadovoljavaju sve visoke standarde suvremenog stanovanja. Bavimo se i montažom novih drvenih kuća i kuća od poluoblica.

Ručno izrađen namještaj od stare hrastovine koji će drvenoj kući dati osobnost, izrađujemo prema Vašim zahtjevima i u traženim mjerama. Izrađujemo prozore sa šalaporkama, vrata, stolove, klupe, stepeništa, kuhinje po mjeri, vrtne sjenice i nadstrešnice.


LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Obitelj se tradicionalno bavi restauracijom, preseljenjem i montažom starih drvenih kuća od 1994. godine. 

Izrada drvenih kuća ima dugu povijesnu tradiciju u hrvatskim krajevima. Nakon stoljeća zapostavljenosti drva kao građevnog materijala, drvo je ponovno postalo popularno zbog svojih osobina, a daje nam osjećaj topline i prirodnog ambijenta. Mnogi ljudi bi željeli iskoristiti postojeću izgradnju, rekonstruirati ili adaptirati staru drvenu kuću, vratiti  je u nekadašnje stanje, ali dodati i dašak suvremenosti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi