PRIMAT LOG HOME (Generalni zastupnik za HONKA)
Opis djelatnosti

Honka je globalni lider u modernom graditeljstvu montažnih objekata. Za izgradnju kuća koristimo samo prirodne sirovine u kojima se ljudi osjećaju bolje. Kuće su izgrađene su od najfinijeg drveta, s dugogodišnjim znanjem i iskustvom.

Kako bi osigurali da je svaka kuća napravljena prema najvišim standardima kvalitete i samo s najboljim materijalima detaljno provjeravamo sva debla. Sva debla koja koristimo dolaze iz PEFC-certifirciranih Finskih šuma kojima se upravlja na održiv način.

Koristeći najnoviju tehnologiju, Honka obrađuje i prerađuje drvo u najbolji građevinski materijal koji se koristi za izgradnju drvenih kuća koje mogu izdržati i najekstremnije uvjete. Visoka razina automatizacije u proizvodnji osigurava da je stolarija iza svake Honka drvene kuće dimenzijski točna, što olakšava i ubrzava proces montaže i gradnje.

Modeli montažnih drvenih kuća:

- Suvremene kuće

- Vikendice i kuće za odmor

- Tradicionalne montažne kuće

- Montažne kuće prilagođene vašim potrebama


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Honka je osnovana 1958. godine u istočnoj Finskoj kada je petero braće postalo zainteresirano za gradnju kuće. Sagradili smo više od 85.000 kuća diljem svijeta i izumili brojne inovacije koje su promijenile montažnu gradnju u korijenu.

Život u zemlji s pregršt šuma kao što je Finska, braća Saarelainen odrasli su puni ljubavi i razumijevanja prema drveću. Oni su sanjali o izgradnji kuće od finskog bora i o tome kako bi ljudima diljem svijeta omogućili priliku da uživaju u prednostima masivnog drveta. Braća su bili utemeljitelji Honke, prvog industrijskog proizvođača drvenih montažnih kuća.

Kvaliteta Honka drvenih kuća temelji se na znanju koje se prenosi generacijama, konstantnom razvoju i suradnji sa globalnom mrežom vodećih stručnjaka. Naše sudjelovanje u Japanskoj studiji slučaja o potresima i ispitivanje opasnosti od požara u Finskoj samo su neki od primjera naših istraživačkih napora. Također smo uključeni u istraživanje o sigurnosti u borbi protiv vlage u Finskoj i testiranje energetske učinkovitosti u Njemačkoj.

S višegodišnjim iskustvom u kojima smo isporučili više od 85.000 drvenih kuća, Honka je potencijalni partner za arhitekte, investitore kao i privatne osobe diljem svijeta koji imaju potrebu za gradnjom kuće. Naše iskustvo se proteže od stambenih drvenih kuća, vikendica, hotela, bolnica i kompletnih turističkih naselja. Zajedno s našom mrežom partnera u mogućnosti smo provesti građevinske projekte u cijelom svijetu.

Honka je dobila certifikat kvalitete ISO 9001, a naše poslovne operacije su certificirane u skladu sa ISO 14001 ekološkim standardima. VTT Tehničko-Istraživački Centar u Finskoj, nepristrana treća strana, kontrolira naš proces osiguranja kvalitete.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi