KOMTEH d.o.o.
Opis djelatnosti

Tvrtka Komteh d.o.o. je ovlašteni zastupnik renomiranog njemačkog proizvođača geo-FENNEL. Na opremu vrijedi 3 godišnje jamstvo (uz registraciju na web stranici). Naš ovlašteni servis nalazi se u Zagrebu. Imamo preko 30 godina iskustva u prodaji geodetske i građevinske opreme.

Kao ovlašteni uvoznik geo-FENNEL-a, imamo potrebnu opremu (profesionalni kolimator) za umjeravanje nivelira, te ostale opreme i višegodišnje iskustvo i dostupnost svih rezervnih dijelova za geo-FENNEL uređaje. geo-FENNEL je njemački proizvođač čiji su proizvodi sinonim za kvalitetu i izdržljivost.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka KOMTEH osnovana je 1990. godine od strane nekoliko ambicioznih ljudi iz tada velikih i jakih državnih firmi, koje su nastankom republike Hrvatske odlučile nastaviti svoju profesionalnu karijeru u novonastaloj mladoj firmi.

Od tada profesionalno se bavimo savjetovanjem, projektiranjem, prodajom, odražavanjem, tehničkom podrškom i rješavanjem problema, te uvozom iz područja radio-komunikacija te geodetske i građevinske mjerne opreme.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi