TEHNO VENT D.O.O.
Opis djelatnosti

Tehnovent je kao obrtnička radionica svoj proizvodni program specijalizirao za proizvodnju opreme za ventilaciju i klimatizaciju te obradu metala.

Proizvodni program:

Kompletna oprema za ventilaciju i klimatizaciju od rešetki, linijskih difuzora, anemostata, op. stropova, prigušivača zvuka, filtera, žaluzija, ventilatora, klima komora, visećih grijača do obrade metala-limova debljine 4mm na najsuvremenijim kompjuterskim strojevima.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Postojimo već 33 godine i bavimo se proizvodnjom opreme za ventilaciju i klimatizaciju, te obradom metala. Izvoznici smo u BIH, Njemačku i Republiku Srbiju. Trenutno imamo 13 zaposlenih, a prije ove gospodarske krize bilo nas je preko dvadeset. Nadamo se opet takvom broju. Svakodnevno stvaramo nove proizvode i trudimo se udovoljiti svakom našem kupcu. Zato ako imate kakvih problema, a pitanje je ventilacije i klimatizacije ili vam nešto treba isperforirati i napraviti nešto od lima mi imamo riješenje, tu smo, samo nas potražite ili nazovite.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi